• English

Vacatures

Staan er open voor jou

+

Collega's

Krijg jij er bij

+

Bedrijven

Die wij ondersteunen

Werken bij Veldkamp

Veldkamp heeft voor de meest complexe machines de kennis en ervaring in huis. Of het nou mechanische, elektro- of besturingstechnische werkzaamheden zijn. Door opleidingen en 'leren door te doen', is het mogelijk om jezelf te ontwikkelen tot specialist!

Geen uitdaging is te groot!

Een kijkje in de keuken van Veldkamp

Klanten van Veldkamp gaan niet voor standaard service. Zij verwachten het totaalpakket. Van ontwerp, uitvoering tot ingebruikname en onderhoud. Jij als Veldkamp monteur draagt daar je steentje aan bij! Hoe mooi is het dat de meeste projecten om een team van technische toppers vragen. Vanaf de tekentafel van de engineers via de mechanische, elektrische specialisten tot en met de software engineers - samenwerking maakt onze projecten tot een succes!

Ontdek bij Veldkamp de kracht van samenwerking!

Bekijk alvast een aantal vacatures

Vacatures
Op zoek naar een BBL of stageplaats?
Op zoek naar een BBL of stageplaats?
Vacatures

Volg jij een BBL-opleiding in de techniek?

Op zoek naar een leerwerkbedrijf voor jouw BBL opleiding in de techniek?

Vacatures
Montage onderhoud door Veldkamp Technische Service Raalte
Montage onderhoud door Veldkamp Technische Service Raalte
Vacatures

Elektromonteur

Wij zoeken een elektromonteur! Zo ben jij samen met je collega’s een machine aan het reviseren en de volgende twee maanden help je mee aan…

Vacatures
Aan de slag als monteur bij Veldkamp Raalte?
Aan de slag als monteur bij Veldkamp Raalte?
Vacatures

Allround monteur gezocht!

Is sleutelen je passie, of is het ook je werk en ben jij op zoek naar een functie waarin je volop met techniek bezig kan…

Werken aan je ontwikkeling

Omdat stilstand achteruitgang is

Bij Veldkamp beseffen we goed dat techniek nooit stil staat. Daarom staan wij dus ook niet stil en daar profiteer ook jij van! Wij zetten vol in op ontwikkeling van zowel je hard skills (technische vaardigheden), als ook je soft skills (persoonlijke vaardigheden). Bij Veldkamp krijg je niet alleen de mogelijkheid om 'on the job' een hoop ervaring op te doen, maar ook om aanvullende cursussen bij ons, of via ons, te volgen. Denk daarbij aan hydrauliek, pneumatiek, elektrisch schakelen, storing zoeken en PLC's programmeren.
Of het nu als servicemonteur, storingsmonteur, elektrisch monteur of programmeur is, bij Veldkamp bieden wij jou de tools en mogelijkheden!

Uitblinken bij Veldkamp

Hou je van een uitdaging? Wil je het beste uit jezelf halen? Veldkamp heeft mooie uitdagende projecten waarbij geen dag hetzelfde is en jij iedere dag een topprestatie kunt leveren!

Al je collega's zijn uniek, dankzij hun kennis, ervaring, achtergrond en mogelijkheden. Veldkamp ondersteunt en motiveert iedere medewerker om te kunnen uitblinken in het werk dat ze doen.