• English

Vervanging van uw PLC-besturing

Heeft u een machine met een PLC-besturing en wilt u deze besturing vervangen of denkt u dat dit nodig is? Dan kunt u bij Veldkamp uit Raalte, in de buurt van Deventer, terecht. Wij zijn dé technisch serviceprovider voor de verpakkingsindustrie en beschikken over de juiste kennis, materialen en technieken. Zo realiseren onze professionele specialisten de vervanging van uw PLC-besturing op een vakkundige manier.

Waarom is het tijdig vervangen van PLC-besturing belangrijk?

Er bestaan verschillende soorten besturing voor een verpakkingsmachine in de farma-industrie en voor uw bedrijf in de food-industrie. Een veelvoorkomende besturingstechniek is de PLC-besturingstechniek van uw machines en betekent ook wel ‘Programmable Logic Controller’, oftewel: programmeerbare logische sturing. De PLC-besturing is een elektronisch apparaat met een microprocessor die, op basis van de informatie op zijn diverse ingangen, zijn uitgangen aanstuurt. Dit onderdeel is zeer belangrijk in de automatisering van uw onderneming. De gespecialiseerde mechatronicamonteurs van Veldkamp kennen alle ins en outs over deze vorm van besturing en vervangen deze voor u op een professionele manier. Hierdoor schaft u geen nieuwe machine aan, maar zet u de productie gewoon weer door na de vervanging van één onderdeel.

Het onderhoud van de PLC-besturing van uw machine

De PLC-besturing ziet men ook wel als het kloppend hart van de machine. Als deze niet meer werkt naar behoren, dan is deze toe aan vervanging. Het is belangrijk dat u deze besturing in de gaten houdt en dat onze monteur de machine inspecteert voor eventueel preventief onderhoud. Wanneer uw besturing toe is aan vervanging, dan voeren wij bij ons technisch bedrijf in de totale industrie dit uit. Dankzij een nieuwe PLC-besturing blijft uw machine in topconditie én ligt de productie binnen uw bedrijf niet stil.

Meer weten over het vervangen van deze besturing? Wij staan u graag te woord

Denkt u dat de PLC-besturing van uw machine toe is aan vervanging? Bent u van mening dat dit ervoor zorgt dat uw productie niet stil komt te liggen én dat uw werknemers wellicht een stuk efficiënter werken? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar info@veldkamp.com of bel naar +31 (0) 572 35 37 35. Doe dit vandaag nog en maak snel een afspraak met onze specialisten. Zij komen graag bij u langs en geven betrouwbaar advies op maat.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten