• English

Vervanging van uw PLC besturing

Heeft u een machine met een PLC besturing? Maar wilt u dat de besturing wordt vervangen of denkt u dat dit nodig is? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij van Veldkamp zijn de technisch service provider voor de verpakkingsindustrie en beschikken over de juiste kennis, materialen en technieken om vervanging van uw PLC besturing te realiseren.

PLC besturing

Er bestaan verschillende soorten besturing voor een verpakkingsmachine. Een veelvoorkomende besturingstechniek is de PLC besturing. PLC besturing betekent ook wel programmable logic controller, oftewel programmeerbare logische sturing. Het is een elektronisch apparaat met een microprocessor die op basis van de informatie op zijn diverse ingangen, zijn uitgangen aanstuurt. Dit is ook wel een belangrijk onderdeel in de automatisering. De mechatronica monteurs van Veldkamp kennen alle ins en outs over PLC besturing en kunnen deze besturing op een professionele manier vervangen. Hierdoor hoeft u dus niet helemaal een nieuwe machine aan te schaffen, maar kan het vervangen van één onderdeel ervoor zorgen dat de productie gewoon weer kan worden voortgezet.

Onderhoud

De PLC besturing wordt ook wel gezien als het kloppend hart van de machine. Als deze niet meer werkt naar behoren dan is deze toe aan vervanging. Het is belangrijk om dit in de gaten te houden en om een monteur te laten inspecteren voor preventief onderhoud. Mocht het zo zijn dat een PLC besturing aan vervanging toe is dan zorgen de mechatronica monteurs van Veldkamp ervoor dat dit wordt uitgevoerd. Dankzij een nieuwe PLC besturing blijft de machine in topconditie en zal de productie niet stil komen te liggen.

Meer weten over het vervangen van PLC besturing?

Denkt u ook dat het vervangen van PLC besturing goed is voor uw machine? En bent u dus van mening dat dit ervoor kan zorgen dat uw productie niet stil komt te liggen en dat er wellicht wel een stuk efficiënter kan worden gewerkt? Maak dan via de telefoon of mail een afspraak met ons en onze specialisten komen bij u langs om u advies op maat te geven.