• English
✓ Fullserviceprovider
✓ Compleet turnkey-project
✓ 24/7 beschikbaar

Druk de prijs door verpakkingsmachines tweedehands aan te kopen

Omdat verpakkingsmachines een stevig prijsje kunnen hebben, willen wij daar een alternatief op aanbieden. Daarom bieden wij verschillende verpakkingsmachines tweedehands aan. Hierdoor ligt de prijs minder hoog, maar geniet u wel van dezelfde voordelen. Bij alle tweedehandsmachines die wij bieden, garanderen wij u dat ze grondig werken. Wij maken er namelijk ons werk van om alle machines en dus ook onze verpakkingsmachines of ze nu tweedehands zijn of niet, grondig te reviseren. Alleen op die manier weten we zeker of ze wel nog doen wat ze moeten doen en wij ze aan u kunnen aanbieden. Als u bij ons dus verpakkingsmachines tweedehands gaat aankopen, bent u zeker dat u een goede koop zult doen.

Wilt u meer informatie? Bel ons direct!

Koop tweedehands aan een mooie prijs

Wilt u graag verpakkingsmachines die tweedehands zijn, kopen om te gebruiken in uw industrie? Dan zit u goed bij ons technisch bedrijf. Wij tonen u met veel plezier ons volledige aanbod en vertellen alle eigenschappen van elke machine. Neem hiervoor contact op door een e-mail te sturen naar info@veldkamp.com of te bellen op het nummer +31 (0) 572 35 37 35. Als u graag van alle nieuwe machines op de hoogte blijft, kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Samen met ons team van gedreven technische specialisten bieden wij mechanische- en besturingstechnische totaaloplossingen. Neem nu contact met ons op!

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten