• English
✓ Fullserviceprovider
✓ Compleet turnkey-project
✓ 24/7 beschikbaar

Indien nodig verhuizen of vervangen wij uw verpakkingsmachine in de industrie van food

Wij zijn onder andere in de industrie van food de technische serviceprovider voor uw verpakkingsmachine. Als uw machine een verouderd onderdeel heeft of als u deze in zijn geheel liever moderniseert, vervangen wij de desbetreffende onderdelen en voorzien wij uw apparaat van de modernste technieken. Zeker in deze tijd is een duurzaam productieproces voor u belangrijk, omdat de huidige markt hierom vraagt. Ook voor de verhuizing van uw machines kunt u bij ons terecht. Wij demonteren, verhuizen én installeren de apparaten van uw ene pand naar uw andere machinepark. Bovendien laten wij diverse technieken samenkomen door mechatronische systemen. Zo wordt uw wagenpark economisch nog rendabeler.

Wilt u meer informatie? Bel ons direct!

Schakel onze specialisten in voor uw technische bedrijf

Wanneer u een nieuwe verpakkingsmachine wilt of uw huidige machine in de industrie van food doe is aan onderhoud, laat dit dan over aan onze technisch specialisten. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak door te bellen naar +31 (0) 572 35 37 35 of stuur een e-mail naar info@veldkamp.com. Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, blijft u in de tussentijd op de hoogte van onze projecten.

Samen met ons team van gedreven technische specialisten bieden wij mechanische- en besturingstechnische totaaloplossingen. Neem nu contact met ons op!