• English
✓ Fullserviceprovider
✓ Compleet turnkey-project
✓ 24/7 beschikbaar

Ook voor een minder toegankelijke verpakkingsmachine in de farma zit u goed bij ons

Elk bedrijf in de farma is anders en daarmee is er een kans dat u op zoek bent naar een heel specifieke verpakkingsmachine. Dat is voor ons geen probleem, want wij hebben veel ervaring op onder meer het gebied van speciale machinebouw. In een gesprek met ons geeft u duidelijk aan wat uw wensen en eisen zijn voor de machine, zodat wij deze verwachtingen juist waarmaken. Wij kunnen u bijvoorbeeld een tweedehandsverpakkingsmachine bieden. Naast het ontwerp verzorgen wij ook de revisie van uw verpakkingsmachine in de farma, waarmee u de kans op storingen enorm verkleint. Bovendien zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar op onze storingslijn, indien er toch problemen zijn met uw machines. In zo’n geval belt u onze mechanicatronica-monteurs die met een oplossing voor de storing komen.

Wilt u meer informatie? Bel ons direct!

Neem contact op met onze specialisten voor uw verpakkingsbedrijf

Hoe eerder u contact met ons technisch bedrijf opneemt over uw bedrijf in de farma, hoe sneller wij u kunnen helpen aan of met een verpakkingsmachine. Plan een afspraak met ons in en stuur een e-mail naar info@veldkamp.com of bel naar +31 (0) 572 35 37 35. Wij staan voor u klaar als fullserviceprovicer in de totale industrie!

Samen met ons team van gedreven technische specialisten bieden wij mechanische- en besturingstechnische totaaloplossingen. Neem nu contact met ons op!

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten