• English

Verhuizing verpakkingslijn

Heeft u een nieuw pand gevonden voor uw bedrijf? En gaat u dus verhuizen? Dan wilt u natuurlijk wel dat de machines ook in het nieuwe pand weer werken. Schakel ons in voor de verhuizing van de verpakkingslijn en u weet zeker dat alles binnen no time weer staat en werkt.

Productie verhuizing

Veldkamp zorgt wereldwijd voor alle technische- en logistieke processen. Dit houdt ook in dat we uw machines demonteren, transporteren en opnieuw installeren. Als u dus een nieuw pand heeft gevonden voor uw bedrijf dan helpen we u graag hierbij. We nemen uw zorgen uit handen en kunnen op korte termijn ervoor zorgen dat uw machines weer werken, waardoor uw bedrijf weer snel verder kan. Onze technici verlaten pas uw pand als uw machinepark draait en produceert zoals u dat wenst.

Turnkey verhuizing

We vinden het belangrijk dat onze machines geheel gebruiksklaar worden opgeleverd. Dit geldt ook als u als bestaande machines heeft en u gaat verhuizen. Het is dan van belang dat de machines worden gedemonteerd, getransporteerd en opnieuw worden geïnstalleerd. Dit is een klusje wat u aan ons kan uitbesteden. Vanaf het stil zetten van de productielijn tot en met het draaiend opleveren op de nieuwe locatie met modificaties. Efficiëntie staat bij ons hoog in het vaandel en daarom heeft u bij ons één aanspreekpunt, één offerte en één factuur. Dit geldt voor zowel kort- als langlopende projecten.

Meer weten over verhuizing van de verpakkingslijn?

Bij een verhuizing komt veel kijken. Dat snappen we en daarom vinden we het belangrijk om altijd transparant te zijn over onze werkwijze. Wilt u graag meer weten over hoe wij omgaan met de verhuizing van de verpakkingslijn voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of mail. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken. Onze specialisten komen graag bij u langs en leggen u graag uit wat onze werkwijze is. Uiteraard kunt u ook zelf aangeven wat uw wensen en eisen zijn.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten