Stagiaire(s) gezocht!

Ben jij dé stagiair die wij zoeken? Heb jij interesse in de richting van procesverbetering en kennis van de markt? Voor de afdeling Sales en HRM zijn er een aantal onderzoeken welke we willen laten uitvoeren door een stagiair(e)/ afstudeer stagiair(e) van de opleiding marketing(communicatie) of bedrijfskunde (MER). Variërend van Marketing (market intelligence) en Communicatie;

– hoe verhogen we het bereik van kandidaten (sollicitanten) voor Veldkamp? Welke kanalen gebruiken we daarvoor? En hoe implementeren we een door jou opgesteld marketingplan?
– of een theoretische studie naar ‘wat medewerkers motiveert en stimuleert in een omgeving van maatwerk en vakmanschap op het gebied van efficiëntie, effectiviteit, boeien en binden’,
– of een marktstudie naar bijvoorbeeld: Machinebouw, verspaning en/of naar revisiewerk.

Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we uiteraard een toelichting geven op de onderzoeken en zal er samen met de stagiair een passende keuze gemaakt worden.

Zoek jij een verantwoordelijke en zelfstandige meewerkstage bij een tof bedrijf met een goede naam en positie in de branche, in een dynamische en inspirerende werkomgeving waar een informele en collegiale sfeer heerst met op zijn tijd de nodige gezelligheid.
En uiteraard een marktconforme stagevergoeding!

Ben jij ambitieus, analytisch sterk, sociaal vaardig, flexibel en creatief? Een HBO student met een studie in de bedrijfskunde, HRM of marketing(communicatie)? Dan mag je zeker een mail sturen met een korte beschrijving van wie jij bent en wat jij als stagiair bij Veldkamp wil komen doen!

Je zult werkzaam zijn vanuit uit ons kantoor in Raalte.

Solliciteer nu