• English
✓ Fullserviceprovider
✓ Compleet turnkey-project
✓ 24/7 beschikbaar

Waar kiezen voor een tweedehandsmachine?

Een tweedehandsmachine komt vooral in het zicht als uw huidige machine plots minder goed werkt door een mogelijke machinestoring. Als deze stroring onverwacht komt, hebt u er misschien niet aan gedacht om een nieuwe machine voor in uw verpakkingsindustrie aan te kopen. Een refurbished machine brengt dan een mooi alternatief. Zeker omdat deze machines lager zijn in prijs zonder onder te doen in werking. Een refurbished machine wordt eerst onder een revisie door ons onderworpen. Hierdoor verzekeren wij u dat de tweedehandsmachine degelijk werkt. Als u dus een ‘nieuwe’ machine wilt in uw bedrijf die wat minder is van prijs, maar nog net zo goed werk, dan is een refurbished machine wel echt aan te raden.

Wilt u meer informatie? Bel ons direct!

Vraag naar meer informatie over onze machines

Heeft u interesse om een refurbished machine aan te schappen voor binnen uw bedrijf? Twijfel dan niet langer en ontdek ons volledige aanbod. Daar vindt u vast een tweedehandsverpakkingsmachine of andere tweedehandsmachine die u weet te bekoren. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u met vragen ook bellen naar de medewerkers van ons technisch bedrijf via +31 (0) 572 35 37 35.

Samen met ons team van gedreven technische specialisten bieden wij mechanische- en besturingstechnische totaaloplossingen. Neem nu contact met ons op!

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten