• English

Ondersteuning van uw eigen technische dienst

De onderhoudsmonteurs van Veldkamp zijn gespecialiseerd in het industrieel onderhoud aan productielijnen en machines. Daarbij kan je denken aan verpakkingsmachines, vulmachines, bedrukkingsmachines, kortom alles wat met verpakkingen en voeding te maken heeft. Onze monteurs zijn technisch opgeleid, aangevuld met behaalde certificaten voor besturing, elektrotechniek, hydrauliek, pneumatiek en storing zoeken. Uiteraard bezitten zij over de benodigde veiligheidscertificaten zoals VCA, NEN3140, heftruck, hoogwerker en veilig hijsen. Veldkamp kan u voorzien van een specialist die uw onderhoud naar een hoger level tilt, maar ook van een monteur die uw technische dienst ondersteunt bij onderhoud.

Tijdelijk op zoek naar een storingsmonteur? Met kennis van productieprocessen? Veldkamp heeft storingsmonteurs die ervaring hebben met verschillende soorten machines en installaties. Daarom passen ze zich makkelijk aan, aan uw bedrijfscultuur en werkprocessen. Onze storingsmonteurs nemen de verantwoordelijkheid voor de machines in uw fabriek en zullen de storingen analyseren en zo snel mogelijk oplossen. Zij zijn bekend met het documenteren in bijvoorbeeld SAP. Samen met uw Technische Dienst zorgen zij voor een goedlopende productie, hoe complex de machine(lijn) ook is.

De hardware- en software-engineers van Veldkamp adviseren u doelgericht over de laatste stand van de techniek, of het nou een Siemens, Allen Bradley, Omron, Lenze, Beckhoff of een andere besturingsvariant betreft. Onze expertise is merkonafhankelijk en bestaat uit onder andere hardware engineering, paneelbouw, bekabelen, software engineering, commissioning, CMS (Condition Monitoring System), trending en remote support. Veldkamp ondersteunt u met uw besturingsvraagstuk als turn key system integrator.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten