• English

Detachering, voor korte en/of langere tijd

Veldkamp voorziet in uw tijdelijke behoefte aan specialisten of vakmensen. Bijvoorbeeld mechanische monteurs, mechatronische storingsmonteurs, elektriciens, engineers, projectmanagers en PLC programmeurs. Onze medewerkers hebben er plezier in om periodiek voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Flexibiliteit, vakmanschap en veelzijdigheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Op zoek naar een projectleider die uw project kan uitwerken en/of aansturen? Veldkamp kan u helpen bij uw project. Onze projectleiders zijn bekend met multidisciplinaire projecten en alle geldende (veiligheids-)normen.
Of het nou om berekeningen, ontwerpkeuzes, het vaststellen van de eisen en het berekening van uitgangspunten met bijbehorende planning gaat, jarenlange ervaring in productie-omgeving maakt dat uw project op rolletjes loopt. Door deze ervaring is het voor de projectleider ook mogelijk om het projectteam inhoudelijk aan te sturen en tekeningen van engineering te controleren, hij weet immers waar het over gaat. Als u voor uw project een leider zoekt die ervoor zorgt dat de kwaliteit en kwantiteit gewaarborgd blijft, neem dan contact op met Veldkamp.