• English

Revisie & modificatie van uw machine

Elke minuut die uw productie stil ligt kost geld. Als er een onderdeel gerepareerd moet worden kan Veldkamp u van dienst zijn. Onze eigen verspaningsafdeling heeft ervaring met maatwerk, schakelt snel en is oplossingsgericht.

Machines draaien vaak volcontinu, daarom zijn ze onderhevig aan slijtage. Goed onderhoud is belangrijk, maar soms is de machine gewoonweg verouderd. Uiteraard kunt u dan investeren in een nieuwe machine, maar er zijn meer mogelijkheden die ook nog eens duurzaam zijn.

Denk dan aan een revisie en/of modificatie van uw machine. Onze monteurs demonteren de machine en controleren de onderdelen op slijtage. Versleten onderdelen worden vervangen en vervolgens wordt de machine weer opgebouwd. Heeft uw machine specifieke onderdelen nodig? Die kunnen wij zelf maken op onze verspaningsafdeling!

Een revisie kan zo uitgebreid zijn als u wenst. Wij kunnen uw machine zowel mechanisch als ook elektrisch reviseren, maar ook een modificatie om nieuwe functionaliteiten toe te voegen behoort tot de mogelijkheden. Het uiteindelijk doel is een machine die net zo, of zelfs beter presteert als voorheen!

Wilt u meer informatie over een revisie? Neem dan contact op met een van de Technical Sales Managers voor meer informatie.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten