• English

Pre-engineering als start van het project

Onze ervaren werktuigbouwkundig engineers passen iedere speciaal-aandrijving aan uw specifieke wensen aan. Er wordt oplossingsgericht gedacht, zo ook in de conceptfase van uw project. Hierbij wordt er rekening gehouden met zowel het doel als de functionaliteit, maar wordt er ook rekening gehouden met aspecten als maakbaarheid op alle gebieden, de kosten en de planning.

Een machine of machinepark soepeler, sneller en betrouwbaarder later presteren … dat realiseren we graag bij Veldkamp. Bijvoorbeeld door de machine om te bouwen, op te voeren of te optimaliseren. Dat kan op tal van manieren, bijvoorbeeld door onderdelen lichter te maken, afstanden in een machine te verkleinen, onderdelen zwaarder en robuuster uit te voeren of door bijvoorbeeld de besturing aan te passen en te optimaliseren.

Alle disciplines die hiervoor nodig zijn hebben wij in huis, van tekening tot projectleider voor de installatie. Is er een aangepast onderdeel nodig, dan maken we dat in de regel zelf in onze eigen werkplaats. De werkzaamheden worden ook wel op locatie uitgevoerd waar we tevens de eindinstallatie kunnen doen als deze aan ons wordt toevertrouwd.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten