• English

Machine engineering uitbesteden?

Heeft u een idee voor of over uw productieproces? Het moet makkelijker of sneller kunnen maar u weet niet precies hoe u dat voor elkaar krijgt? Standaard is niet voldoende? Dan staat ons technisch bedrijf in de totale industrie voor u klaar om de perfecte machine te ontwerpen! Wij hebben ervaring met maatwerk en innovatie binnen onze machine engineering. Samen met de Technical Sales Managers zijn onze engineers creatief in het bedenken van mogelijkheden en oplossingen voor uw machinepark. Een nieuwe module of een toevoeging op een machine, wij denken vanuit passie en mogelijkheden. We hebben alle kennis en kunde in huis om een machine of productielijn te ontwerpen die helemaal aansluit bij uw behoeften. Samen zoeken we naar optimale oplossingen. We ontwikkelen machines en productielijnen op maat en leveren deze turn-key op.

Wat kunt u verwachten van machine engineering?

Onze engineers houden zich bezig met het ontwerpen, berekenen, tekenen, analyseren en testen van de perfecte machine en mechanische onderdelen. Daarnaast denken wij ook na over producten, apparaten, robots, installaties, constructies, productieprocessen of materialen binnen de verpakkingsindustrie. Ze creëren een optimaal ontwerp door de goede materiaalkeuze, energie efficiëntie, acceptabele spanningsniveaus en een gewenste levensduur tegen lage kosten. Ook houden ze rekening met specifieke eisen vanuit de industrie, zoals hygiëne, veiligheid en nationale en internationale ontwerpnormen. Naast het ontwerpen van uw machine, kunt u bij ons in een later stadium ook nog aankloppen. Want naast machine engineering, doen wij ook nog aan:

Laat uw machinebouw aan ons over

Wilt u graag beroep doen op Veldkamp om voor de engineering van uw machine te zorgen? Wacht dan niet langer en maak een afspraak via ons contactformulier. Daarnaast zijn wij ook te bereiken via het nummer +31 (0) 572 35 37 35 als u meteen al met dringende vragen zit. Ons technici kijken er alvast naar uit om uw machine te ontwerpen.

Nieuwe cases

Cases
Cases

Machine verhuizing voor Euroma – Zwolle

Na de verhuizing van Euroma van Wapenveld naar Zwolle in 2019 zijn nog een aantal…

Cases
Cases

Veldkamp engineering – Optimaal scheiden van materialen?

Onze klant kwam naar Veldkamp toe met een idee om dit te bereiken. Het idee zou uiteindelijk een besparing van meer dan 3 ton plastic per dag kunnen opleveren. Benieuwd hoe dit gelukt is?

Cases
Cases

Plastic afvalbesparing van Raalte naar Milaan met speciale machinebouw Veldkamp

Onze klant kwam naar Veldkamp toe met een idee om dit te bereiken. Het idee zou uiteindelijk een besparing van meer dan 3 ton plastic per dag kunnen opleveren. Benieuwd hoe dit gelukt is?

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten