• English

Innovatie & ontwikkeling van uw machine

Hoe kunnen we samen tot innovatieve oplossingen komen? Waarbij we duurzaam produceren en toch een gelijke, of betere, output genereren? Een veelgestelde vraag die zeer terecht is, want het lijkt ook lastige combinatie. Maar er is meer mogelijk dan u denkt!

Innoveren en ontwikkelen doen we áltijd samen met onze opdrachtgevers om hun kennis van de eigen productieprocessen te bundelen met onze expertise van techniek en ontwikkeling. Zo bereiken we de beste resultaten, passend bij de situatie en aansluitend op specifieke wensen.

Voor onze collega’s, klanten, zakenpartners en leveranciers zijn wij een bedachtzaam, innovatief, betrouwbaar en duurzaam familiebedrijf met continuïteit als hoogste prioriteit. Onze continuïteit wordt bepaald door de kwaliteit van het werk dat wij uitvoeren en opleveren.

Zo ook op engineeringsgebied. Onze engineers houden zich bezig met het ontwikkelen en verbeteren van mechanische producten, apparaten en machines. Vraagstukken die bijvoorbeeld aan bod komen zijn het berekenen van de beweging, levensduur, energieverbruik en uiteraard veiligheid.

Waar servitization de toekomst is van de industrie, is dat voor ons al jaren heel normaal. Ook dragen wij bij aan een circulaire economie door ons o.a. te focussen op het reviseren van gebruikte machines en productielijnen.

Nieuwe cases

Cases
Cases

Revisie Galdi RG250 vulmachine

Voor een klant uit Israël kregen wij de opdracht voor het reviseren van een Galdi…

Cases
Cases

Palletizers

Van een klant in de blikindustrie kregen wij de opdracht om 3 palletizers te moderniseren….

Cases
Cases

Toevoersysteem

Voor een snoepfabrikant heeft Veldkamp een nieuw toevoersysteem met buffercapaciteit voor rekken met daarop stapels…