• English

Engineering op maat

U wilt een nieuw product produceren. Of uw productielijn moet anders ingericht worden. Of u wilt de levensduur van een machine(lijn) verlengen door deze te optimaliseren of reviseren. Veldkamp denkt graag met u mee!

Engineering beperkt zich niet enkel tot een technisch ontwerp, daarom houden onze engineers rekening met vraagstukken op het gebied van productieprocessen. Zowel de output, duurzaamheid en zeker ook de veiligheid worden meegenomen in het ontwerpproces.

Veldkamp heeft engineers in huis die ervaring hebben met specifieke en complexe vraagstukken. U kunt de pre-engineering aan ons overlaten, maar wij kunnen ook de uitvoering van de ombouw voor u doen. Voor mechanische, elektrische alsook besturingstechnische aanpassingen heeft Veldkamp engineers beschikbaar die overal een uitdaging in zien. Wij komen, indien gewenst, bij u langs om uw wensen en gestelde eisen in kaart te brengen. Daarna komen we met een voorstel voor de aanpassing(en) aan uw machine of productielijn. De planning stemmen we met u af om zoveel mogelijk stilstand, dus productieverlies, te voorkomen.

Kortom: Wij kunnen op verschillende niveaus deelnemen aan het engineeringsproces. Het controleren en berekenen van de haalbaarheid van de aanpassingen, het bedenken en ontwerpen van klant specifieke modules, machines en apparaten. Hoe complex of uitdagend uw vraag ook is, onze engineers zijn u graag van dienst!

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten