• English

Verantwoord ondernemen en certificering

Veldkamp is VCA* gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Bij de VCA certificering staat de veiligheid en gezondheid van de medewerker centraal en het toont aan dat het bedrijf voldoet aan de norm. Veldkamp bezit ook over NEN3140. Al het gereedschap wordt gecontroleerd en gekeurd. Zo zorgen we er voor dat er veilig gewerkt kan worden. Onze specialisten zijn in bezit van de benodigde papieren en certificaten (o.a. Heftruck- en hoogwerker certificaat) om het werk veilig uit te kunnen voeren.

Circulair ondernemen

Ook focussen wij ons op het circulair maken van de maakindustrie. Dit kan al door machines een tweede leven te geven door middel van een revisie of modificatie, ook aanpassingen in het productieproces kunnen al van grote invloed zijn op de verduurzaming van uw productieproces. We spreken dan van remanufacturing, het verlengen en optimaliseren van gebruik zodat uw machine langer ingezet kan worden.

Opleiden en investeren in technici 

Investeren in de toekomst vinden we belangrijk. Daarom hebben wij van Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor techniek) een erkenning als leerbedrijf. Zo kunnen wij de specialisten van de toekomst zelf opleiden en begeleiden.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten