• English

Machine revisie

Voorzie uw machine van revisie, wanneer u niet meer tevreden bent over uw verpakkingsmachine. Wij van Veldkamp uit Raalte, in regio Deventer, hebben de oplossing, waardoor de aanschaf van een nieuwe machine voor uw bedrijf langer uitblijft. Wij voorzien uw machine namelijk van revisie, zodat deze weer werkt zoals nieuw. Dit scheelt enorm veel in de kosten, waardoor dit zeker een slimme zet is. Onze specialisten vervangen bestaande onderdelen en moderniseren de machine, hierdoor heeft u nog jarenlang een goed werkende verpakkingsmachine.

Voor uw machine zijn er vele mogelijkheden voor de revisie

Het is vervelend als een machine niet meer voldoet aan al uw wensen en eisen. Dit resulteert bijvoorbeeld in een vertraging van uw productieproces en dat is uiteraard iets wat u liever voorkomt. De specialisten van ons technisch bedrijf voor de totale industrie voeren daarom een revisie bij uw machine uit, waardoor deze weer als nieuw werkt. Hierdoor koopt u geen nieuwe machine, wat u flink veel geld scheelt. Zorg ervoor dat uw machine ook na de revisie goed werkt en schakel onze onderhoudsmonteur in.

Ervaar de voordelen van deze dienst voor uw machine

Tijdens de revisie of complete herbouw van uw machine vervangen wij alle versleten machineonderdelen. Daarnaast moderniseren wij de besturingstechniek én testen wij uw machine voor de oplevering uitgebreid. Pas als uw operators en u volledig tevreden zijn over de werking van de machine, leveren onze technici de verpakkingsmachine voor uw bedrijf in de food- of farma-industrie op. Hierdoor bespaart u op uw investering én beperkt u de faal- aanloop- en opstartkosten tot een minimumbedrag. Dit komt doordat uw operators de bestaande machines kennen en wij uw werknemers bij het gehele proces betrekken. Als uit de revisie blijkt dat uw machine niet meer te herstellen valt en u deze dient te vervangen, bieden wij ook een goedkopere optie. U hoeft namelijk geen nieuwe machine te kopen, maar kunt kiezen voor een tweedehandsmachine tegen een mooie prijs.

Neem contact op voor meer informatie over revisie

Heeft u nog vragen over de revisie van uw verpakkingsmachine in de farma-industrie en bent u dus op zoek naar meer informatie? Stel ze ons dan gerust en bel naar +31 (0) 572 35 37 35 of stuur een e-mail naar info@veldkamp.com. Maak een afspraak met onze specialisten als u graag advies op maat wilt of als u graag gebruikmaakt van onze diensten. Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs. Bekijk ondertussen onze eerdere projecten om bekender te raken met onze werkwijze.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten