• English

Bent u niet meer tevreden over uw verpakkingsmachine? En denkt u eraan om een nieuwe machine aan te schaffen? Wij van Veldkamp hebben de oplossing. We kunnen namelijk uw verpakkingsmachine voorzien van revisie, zodat deze weer werkt zoals nieuw. Dit scheelt enorm veel in de kosten, dus het is zeker een slimme zet om uw bestaande onderdelen te vervangen en te moderniseren.

Mogelijkheden

Als een machine niet meer voldoet aan alle wensen en eisen dan is dit natuurlijk hartstikke vervelend. Dit kan resulteren in een vertraging van het productieproces en dat is natuurlijk iets wat u niet wilt. De specialisten van Veldkamp kunnen uw machine reviseren waardoor deze weer als nieuw werkt. U hoeft dus geen nieuwe machine te kopen wat weer flink veel geld kan schelen.

Voordelen

Tijdens de revisie of complete herbouw van uw machine worden alle versleten onderdelen vervangen. Daarnaast wordt de besturingstechniek gemoderniseerd en voor oplevering wordt de machine uitgebreid getest. Pas als u en uw operators volledig tevreden zijn over de werking van de machine, leveren onze technici de verpakkingsmachine op. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw investering. Maar ook de faal-, aanloop- en opstartkosten worden tot een minimum beperkt. Dit komt doordat uw operators betrokken zijn bij het gehele proces en dus de bestaande machines kennen.

Meer informatie over de revisie van uw verpakkingsmachine

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen over de revisie van uw verpakkingsmachine. En wilt u dus meer informatie? Stel ze ons dan gerust. Wilt u graag advies op maat of wilt u graag dat we voor u aan de slag gaan? Dan raden we u aan om via de telefoon of mail een afspraak met ons te maken en onze specialisten komen bij u langs.