• English

Nakijken van uw drukmachine

Als uw drukmachine niet meer voldoet aan al uw wensen en eisen, is deze wellicht toe aan vervanging. De koop van een nieuwe drukmachine kost vaak veel geld. Daarom is een revisie van uw drukmachine wellicht de uitkomst waar u naar zoekt. De specialisten van Veldkamp uit Raalte, nabij Deventer, knappen uw machine helemaal op binnen een beperkte, snelle tijd. Hierdoor werkt de machine binnen uw bedrijf weer als nieuw én bedrukt u binnen de kortste keren weer producten met deze machine.

De mogelijkheden van het nakijken van uw drukmachine

Wanneer u wilt dat ons bedrijf uw drukmachine nakijkt, dan zijn er twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is dat we uw machine schoonmaken en de onderdelen die versleten zijn verwisselen. Daarnaast testen we de machine en repareren we eventuele ongemakken. De tweede optie is gebaseerd op ‘rebuild’. Dit wil zeggen dat we uw hele machine demonteren, waarna we deze vervolgens helemaal opnieuw opbouwen. We lopen alle onderdelen goed na, zodat uw machine weer veilig en betrouwbaar is. Bent u benieuwd welke mogelijkheid het beste past bij uw machine en bedrijf in de verpakkingsindustrie? Dan voorzien wij u graag van betrouwbaar én passend advies.

Een machinecontrole is voordeliger dan een nieuwe machine aanschaffen

Het grote voordeel van een revisie van een machine is dat het u enorm veel geld bespaart. Een nieuwe machine is een stuk duurder dan het repareren en het verbeteren van uw huidige machine. Daarnaast zijn onze mechatronicamonteurs bekend met de machines, waardoor de opstartkosten voor u laag zijn. Kortom: het scheelt u echt veel geld als u kiest voor een controle van uw huidige dan wanneer u een nieuwe drukmachine koopt.

Neem bij interesse in de controle van uw drukmachine contact met ons op

Heeft u interesse in het laten nakijken van uw drukmachine? Maak dan een afspraak met Veldkamp. Onze specialisten komen graag bij u langs én leggen u uit wat onze werkwijze is. Indien u vragen heeft over onze diensten, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u een e-mail stuurt naar info@veldkamp.com of belt naar +31 (0) 572 35 37 35.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten