• English

Onderhoudsmonteur in de industrie van verpakkingen

Wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsmonteur die onderhoud verricht aan de machines binnen uw bedrijf in de technische industrie, schakelt u het best een van onze onderhoudsmonteurs in. Veldkamp uit Raalte, in de omgeving van Deventer, heeft veel professionele onderhoudsmonteurs in dienst die met elk probleem binnen de verpakkingsindustrie wel raad weten. Werkt u in de industrie en heeft u een onderhoudsmonteur nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u namelijk graag verder.

Onze onderhoudsmonteurs voeren preventief onderhoud bij u uit

Het is de grootste nachtmerrie van uw bedrijf: een productie die onverwachts stilstaat. Dit voorkomt u natuurlijk liever. Daarom raden we u aan dat u een van onze gespecialiseerde monteurs inschakelt. Deze onderhoudsmonteur komt bij uw bedrijf in de industrie langs en voert preventief onderhoud uit. Tijdens dit onderhoud vervangt de monteur eventueel onderdelen door nieuwe onderdelen, zodat de machine weer in betere conditie is. Wilt u dit onderhoud ook bij uw machines? Maak dan gerust een afspraak en we sturen een van onze onderhoudsmonteurs bij u langs.

Wij bieden u professionele én klantgerichte service

Als u contact met ons opneemt, omdat u problemen heeft met een machine, dan sturen wij een onderhoudsmonteur naar uw bedrijf in de industrie. Aangezien het natuurlijk belangrijk is dat de machine zo snel mogelijk weer werkt, komen wij op korte termijn bij u langs. Daarnaast zijn al onze specialisten erg flexibel en schakelen zij snel, ook als uw machine erg complex is. Wij komen namelijk altijd met een servicegerichte oplossing voor de machine-gerelateerde problemen binnen uw bedrijf. Al onze onderhoudsmonteurs hebben ervaring binnen de installatietechniek of werktuigbouwkunde en lossen ieder probleem op. Onze technici verlaten uw pand pas als uw machinepark weer helemaal draait, zoals u dat wenst. Daarbij let ons technische bedrijf altijd op het financieel-economische belang van uw machines. U behaalt toch ook het liefst een zo hoog mogelijk rendement?

Ook een onderhoudsmonteur industrie nodig? Wij voorzien u hier graag van!

Denkt u dat het verstandig is dat wij als technisch serviceprovider voor de verpakkingsindustrie uw machines controleren? Een onderhoudsmonteur van Veldkamp voert deze werkzaamheden deskundig bij u uit. Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak via info@veldkamp.com of bel naar +31 (0) 572 35 37 35. Als u dit vandaag nog doet, verrichten wij op korte termijn het onderhoud binnen uw bedrijf uit. Lees in de tussentijd over onze andere projecten en zet ons ook in voor andere diensten.

Enkele machines waarvoor wij het onderhoud kunnen verzorgen:
Soudronic machine | Screw Feeder machine |  Schuler machine | Thermoforming machine | Polytype machine | Nordson machine | Offset machine | KBA machine | Crabtree machine | Van Dam machine |