• English

Onderhoudsmonteurs in de industrie van verpakkingen

Onze onderhoudsmonteurs verrichten onderhoud aan machines binnen uw bedrijf in de technische industrie. Schakel dan ook een onderhoudsmonteur in van Veldkamp uit Raalte, in de omgeving van Deventer, als u nood heeft aan professionele onderhoudsmonteurs om ervoor te zorgen dat de machines in uw industrie optimaal blijven werken. Zij weten met elk probleem binnen de verpakkingsindustrie wel raad. Werkt u in de industrie en heeft u een onderhoudsmonteur nodig? Dan kunt u gegarandeerd rekenen op een van de onderhoudsmonteurs van ons professioneel bedrijf.

Onze onderhoudsmonteurs voeren preventief onderhoud bij u uit

Het is de grootste nachtmerrie van uw bedrijf: een productie die onverwachts stilstaat. Dit kan komen door een machinestoring, die u natuurlijk liever voorkomt. Daarom raden we u aan dat u een van onze gespecialiseerde monteurs inschakelt. Deze onderhoudsmonteur komt bij uw bedrijf in de industrie langs en voert preventief onderhoud uit. Tijdens dit onderhoud vervangt de monteur eventueel mechanische onderdelen door nieuwe onderdelen, zodat de machine weer in betere conditie is. Wilt u de prijs wat drukken, kunt u ook gaan voor een tweedehandsmachine. Wilt u dit onderhoud ook bij uw machines? Maak dan gerust een afspraak en we sturen een van onze onderhoudsmonteurs bij u langs.

Wij bieden u professionele én klantgerichte service

Als u contact met ons opneemt, omdat u problemen heeft met een machine, dan sturen wij een onderhoudsmonteur naar uw bedrijf in de industrie. Aangezien het natuurlijk belangrijk is dat de machine zo snel mogelijk weer werkt, komt een van onze onderhoudsmonteurs op korte termijn bij u langs. Daarnaast zijn al onze specialisten erg flexibel en schakelen zij snel, ook als uw machine erg complex is. Wij komen namelijk altijd met een servicegerichte oplossing voor de machine-gerelateerde problemen binnen uw bedrijf. Al onze onderhoudsmonteurs hebben ervaring binnen de installatietechniek of werktuigbouwkunde en lossen ieder probleem op. Onze technici verlaten uw pand pas als uw machinepark weer helemaal draait, zoals u dat wenst. Daarbij let ons technische bedrijf altijd op het financieel-economische belang van uw machines. U behaalt toch ook het liefst een zo hoog mogelijk rendement?

Ook een onderhoudsmonteur industrie nodig? Wij voorzien u hier graag van!

Denkt u dat het verstandig is dat wij als technisch serviceprovider voor de verpakkingsindustrie uw machines controleren? Een onderhoudsmonteur van Veldkamp voert deze werkzaamheden deskundig bij u uit. Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak of bel naar +31 (0) 572 35 37 35. Als u dit vandaag nog doet, verrichten onze onderhoudsmonteurs op korte termijn het onderhoud binnen uw bedrijf uit. Lees in de tussentijd over onze andere projecten en zet ons ook in voor andere diensten.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten