• English

Machineonderhoud voor uw verpakkingsmachine

Bent u op zoek naar een partij die machineonderhoud voor uw verpakkingsmachine uitvoert? Dan zit u bij Veldkamp uit Raalte, in de omgeving van Deventer, helemaal goed. Wij zijn namelijk dé technisch serviceprovider voor de totale verpakkingsindustrie. Zo bieden we regulier onderhoud en verbeteringen aan uw machinepark. Denkt u eraan om ons in te schakelen als partij voor het machineonderhoud van uw verpakkingsmachine? En bent u daarom benieuwd wat u precies van ons onderhoudsplan voor uw machines kunt verwachten? We leggen het machineonderhoud graag aan u uit.

Machineonderhoud door de methode Maintenance 2.0

Wij ontwikkelden onderhoudsmethode Maintenance 2.0. Hierdoor voeren wij het machineonderhoud aan uw verpakkingsmachine zo goed mogelijk uit. In het kort betekent deze methode dat we rekeninghouden met de technische zaken én met bedrijfseconomische overwegingen. We bekijken goed hoe uw machinepark kan bijdragen aan de winstdoelstelling van uw onderneming. Deze doelstelling realiseren we, doordat we een speciaal onderhoudsplan voor uw machines opzetten. Naast onderhoud, voeren onze specialisten ook andere werkzaamheden voor uw bedrijf uit. Denkt u hierbij onder meer aan de automatisering van uw verpakkingslijn en de revisie van uw machines. Zo maakt u gebruik van onze verschillende diensten en besteedt u niet alles uit aan diverse bedrijven. Dat scheelt u in de kosten en in de tijd.

Samen met u stellen we een onderhoudsplan op voor uw machines

Onderhoud is een vorm van risicomanagement. Dit betekent dat we ons samen met u afvragen welke risico’s acceptabel zijn. We stellen voor het machineonderhoud daarom ook een onderhoudsplan op voor uw machines. Maintenance 2.0 is een proces dat begint met ontwikkelen van onderhoudsconcepten, waar onderhoudsplannen uit voortkomen. Ook analyseren we het onderhoud van uw machines en de eventuele storingen die plaatsvonden. Daarbij stellen wij verbeteringen voor en uiteraard borgen en bewaken we uw onderhoudsbeheersysteem. Wanneer u dit wilt, vervangen wij preventief onderdelen. Hierdoor zorgen wij er op lange termijn voor dat u minder machineonderhoud heeft én meer rendement behaalt.

Kom meer te weten over het onderhoud voor uw verpakkingsmachine

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onderhoud voor uw verpakkingsmachine én het onderhoudsplan voor uw machines? Onze specialisten komen graag bij uw bedrijf langs. Daar bespreken we de mogelijkheden met u. Een afspraak maakt u telefonisch via +31 (0) 572 35 37 35 of stuur een e-mail naar info@veldkamp.com. Ook met vragen neemt u gerust contact met ons op. We beantwoorden deze graag én geven u advies op maat. Zo weet u precies wat u het beste kunt doen en welk onderhoudsplan bij uw machines past. Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, blijft u op de hoogte van onze werkzaamheden.

Heeft u onderhoud nodig voor een andere machine dan uw verpakkingsmachine? Geen nood! Wij verzorgen onder andere het onderhoud voor de volgende machines: Soudronic machine | Screw Feeder machine |  Schuler machine | Thermoforming machine | Polytype machine | Nordson machine | Offset machine | KBA machine | Crabtree machine | Van Dam machine |

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten