Onderhoud machines

Als één machine binnen een bedrijf onverwachts niet meer werkt dan kan dit leiden tot veel paniek. Binnen de verpakkingsindustrie zorgen verpakmachines en drukmachines voor de productie. Als er iets niet meer werkt dan kan de productie stilstaan en dit kan een ramp zijn voor het bedrijf. Daarom is goed onderhoud van machines van groot belang. Veldkamp heeft veel professionele onderhoudsmonteurs in dienst die met precies weten hoe ze de onderhoud van machines moeten verrichten en daardoor staat de beste oplossing voor u als klant altijd centraal.

Onderhoudsplan voor uw machinepark

Een machine bestaat uit veel onderdelen. Deze onderdelen kunnen slijten of kapotgaan. Natuurlijk wilt u niet dat het zover komt en daarom is het belangrijk dat eens in de zoveel tijd iemand langskomt voor machine onderhoud. De eerste stap is het inventariseren van uw machinepark, waarbij we bepalen wat uw onderhoudsbehoefte is. Dit vormt de basis en vanuit daar kijken we verder. We analyseren alle gegevens en geven u een onderhoudsadvies op maat. Middels een checklist die speciaal voor uw situatie wordt afgestemd, stellen we de gesteldheid van uw machinepark samen. Het machinepark wordt dus zeer nauwkeurig geïnspecteerd, zodat we niets zullen missen. De inspecties die wij doen worden verwerkt in een database. Dit onderhouden wij voor u en vormt een gedegen basis voor inspecties die nog zullen komen. Mocht er een onderdeel aan vervanging toe zijn dan kan dit uiteraard geregeld worden door de monteur die bij u langskomt.

Totaaloplossingen

Al onze onderhoudsmonteurs beschikken over de juiste kennis en ervaring om het onderhoud van uw machines te kunnen verrichten. Ze zijn allemaal erg flexibel en kunnen snel schakelen. Veldkamp staat bekend om de diversiteit in techniek en hierdoor is onze grote kracht dat we totaaloplossingen bieden. Ook al is de machine erg complex: we komen altijd met een servicegerichte oplossing. Daarbij geldt dat onze technici uw pand pas verlaten als uw machinepark weer helemaal draait zoals u dat wenst. Daarbij letten we altijd op het financieel-economische belang van de machines. Want dat is momenteel een belangrijk aspect op het gebied van onderhoud.

Onze voordelen

Ervaar de volgende voordelen wanneer u het onderhoud van uw machines overlaat aan Veldkamp BV:

  • Specialist in techniek
  • Advies op maat
  • Wereldwijd actief
  • Totaalpakket
  • Jarenlange vakmanschap

Al onze medewerkers hebben een sterke passie voor techniek. Het is dus niet alleen het werk dat zij verrichten, maar ook hun hobby. Tijdens onze werkzaamheden hebben wij altijd oog voor de mens. Het gaat er natuurlijk om dat u goed met de machines overweg kan. We zijn werkzaam op internationaal niveau en hebben al veel onderhoud van machines mogen doen over de hele wereld. Doordat wij u een totaalpakket aanbieden, kunnen we u helpen op de meest uiteenlopende gebieden: van service en onderhoud tot automatisering en verhuizingen van machines. Met onze jarenlange praktijkervaring in dit vak kunnen wij u garanderen dat alles zo zorgvuldig mogelijk wordt aangepakt.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Ook onderhoud voor uw machines nodig?

Denkt u dat onderhoud voor uw machines een goed idee is? Schakel dan Veldkamp in en maak een afspraak zodat er op korte termijn nog een onderhoudsmonteur langs kan komen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of mail en we helpen u graag verder.

Lees hier alle informatie over het onderhoud van uw drukmachine.

Enkele machines waarvoor wij het onderhoud kunnen verzorgen:
Soudronic machine | Screw Feeder machineSchuler machine | Thermoforming machinePolytype machine | Nordson machine | Offset machine | KBA machine | Crabtree machine | Van Dam machine |