Onderhoudsplan machinepark

Onderhoud voor uw machinepark nodig? Veldkamp BV helpt u hier graag bij. Wij brengen in kaart wat uw onderhoudsbehoefte is aan de hand van een onderhoudsplan zodat de beschikbaarheid van het machinepark wordt verhoogd. Daarnaast wordt er zo een beperking van de onderhoudskosten gerealiseerd. Hierdoor wordt uw machinepark zo optimaal mogelijk ingezet.

Machinepark onderhouden

Het is belangrijk dat uw machinepark wordt onderhouden, zodat de machines in goede staat blijven en er dus mankementen worden voorkomen. De eerste stap die we verrichten bij het onderhoud van uw machinepark is dat we ons bezighouden met de inventarisatie. Zo bepalen we wat de onderhoudsbehoefte is, wat de basis is. Vanuit hier kijken we verder. We analyseren alle gegevens en geven u een onderhoudsadvies op maat. Middels een checklist die speciaal voor uw situatie wordt afgestemd, stellen we de gesteldheid van uw machinepark samen. Het machinepark wordt dus zeer nauwkeurig geïnspecteerd, zodat we niets zullen missen. De inspecties die wij doen worden verwerkt in een database. Dit onderhouden wij voor u en vormt een gedegen basis voor inspecties die nog zullen komen.

Onderhoudsplan

Aan de hand van een onderhoudsplan brengen wij in kaart welk onderhoud er bij uw machinepark verricht moet worden. In dit plan kunt u de volgende kenmerken verwachten:

  • Advies op maat
  • Verbetering van uw machinepark
  • Kostenbesparing

Met een onderhoudsplan voor uw machinepark vertellen wij u graag hoe uw machinepark kan worden verbeterd. Middels het stappenplan dat we hierboven hebben uitgewerkt, maken we aantoonbaar wat de beste manier is. Bovendien vinden wij het belangrijk dat we een kostenbesparing voor u realiseren. Dat is tenslotte het doel: uw machinepark zo goed mogelijk inzetten tegen zo weinig mogelijk kosten.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Onderhoud machinepark op maat

Wilt u meer weten over onderhoud van uw machinepark? En bent u benieuwd hoe een onderhoudsplan op maat eruitziet voor u? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder.