• English

Onderhoud drukmachine

Het is belangrijk dat uw drukmachine voldoet aan al uw wensen en eisen. Als uw drukmachine niet meer helemaal subliem werkt dan heeft de machine onderhoud nodig. Daarnaast is het ook altijd goed om preventief onderhoud te verrichten, want zo worden er problemen voorkomen. De specialisten van Veldkamp weten hoe ze om moeten gaan met het onderhoud van uw drukmachine, zodat deze naderhand weer helemaal goed werkt.

Onderhoudsproces Maintenance 2.0 voor uw drukmachine

Maintenance 2.0 is een onderhoudsproces van ons technische bedrijf in de totale industrie waarbij we ervoor zorgen dat we uw machinepark verbeteren. Het is een proces dat begint met het ontwikkelen van onderhoudsconcepten en de daaruit voortvloeiende onderhoudsplannen. Maar ook het analyseren van het onderhoud en de storingen horen hierbij. Daarbij borgen en bewaken we het proces in uw eigen of in ons onderhoudsbeheersysteem.

Mechatronicamonteurs

Onze mechatronicamonteurs voeren het onderhoud uit door de machine te inspecteren. Als er een onderdeel niet meer naar behoren werkt dan wordt deze vervangen of gerepareerd. Aangezien onze monteurs over de juiste kennis, diploma’s en ervaring beschikken is het voor hun mogelijk om binnen een korte tijd het onderhoudsproces uit te voeren, zodat uw machine weer naar behoren werkt en dus het productieproces weer verder kan gaan. Daarbij voeren we preventief onderhoud uit. Door het preventief vervangen van onderdelen kan stilstand en paniek voorkomen worden. Dit doen we bijvoorbeeld als een onderdeel al lange tijd meegaat of enige vorm van slijtage wordt ontdekt.

Ook onderhoud van uw drukmachine nodig?

Bent u ook geïnteresseerd in onderhoud of revisie van uw drukmachine? Maak dan een afspraak en onze specialisten uit Raalte komen graag bij u langs. Of u nu in de verpakkingsindustrie of ergens anders werkt; we leggen u graag uit wat onze werkwijze is. Als u nog vragen heeft over onze werkwijze of over het onderhoudsproces dan raden we u aan om gerust contact met ons op te nemen en we helpen u verder. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 572 35 37 35 of door een e-mail te sturen naar info@veldkamp.com.