• English

Servicemonteur gezocht

Servicemonteur gezocht? Wij sturen graag een monteur bij u langs die uw machine repareert. Niets is namelijk zo vervelend als een machine die niet meer werkt. Wij weten dat bij Veldkamp uit Raalte, vlakbij Deventer, maar al te goed. Daarom werken er bij ons diverse mechatronicamonteurs, die met elk probleem raad weten. Wanneer u dus al enige tijd gezocht heeft naar een servicemonteur stopt uw zoektocht hier.

Servicemonteur gezocht? De service die u van ons kunt verwachten

Een productie die stilstaat binnen uw bedrijf leidt in sommige gevallen tot grote problemen. Het is daarom goed dat u weet dat u bij Veldkamp terechtkunt wanneer u dit overkomt. Er moet niet langer gezocht worden naar een servicemonteur. Schakel gewoon ons technisch bedrijf in. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om eventuele problemen op te lossen. U wordt dus veel sneller geholpen dan iemand die eerst naar een servicemonteur heeft gezocht op internet. Schakel ons dus direct in voor service en onderhoud. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de productie van uw bedrijf niet te lang stilstaat. Daarom beschikken wij over verschillende manieren om eventuele problemen binnen uw bedrijf op te lossen. Onze snelle én goede service is er daar een van.

De mogelijkheden als u een monteur van ons inhuurt

Servicemonteur gezocht? Waarvoor schakelt u deze in? Onze servicemonteurs voeren onderhoud, inspectie én revisie uit bij de machine(s) binnen uw bedrijf. Wanneer u gezocht heeft naar een servicemonteur en u bij ons bedrijf uit bent gekomen, dan is het belangrijk dat u aangeeft wat het probleem van uw machine is of wat de servicemonteur voor u kan betekenen. Door de informatie die u geeft wanneer u een afspraak maakt, bereiden onze monteurs zich goed voor en gaan ze snel én efficiënt aan het werk.

Servicemonteur op korte termijn gezocht? Neem contact met ons op

Wordt er een servicemonteur gezocht op korte termijn om problemen op te lossen binnen uw bedrijf? Maak een afspraak en onze specialisten komen zo spoedig mogelijk bij u langs en verhelpen alle problemen die uw machines hebben. Ook voor preventief onderhoud komen we graag langs. Zo verwacht u meer rendement, wat iets is dat ieder bedrijf wil. Als u op zoek bent naar een vakkundige mechatronicamonteur, schakelt u ook Veldkamp in. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 572 35 37 35 of u stuur een e-mail naar info@veldkamp.com.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten