• English

Servicemonteur gezocht

Servicemonteur gezocht? Wij sturen graag een monteur bij u langs die uw machine repareert. Niets is namelijk zo vervelend als een machine niet meer werkt of een onderdeel van de machine. Wij weten dat bij Veldkamp uit Raalte, vlakbij Deventer, maar al te goed. Daarom werken er bij ons diverse mechatronicamonteurs, die met elk probleem raad weten.

Servicemonteur gezocht? De service die u van ons kunt verwachten

Een productie die stilstaat binnen uw bedrijf leidt in sommige gevallen tot grote problemen. Het is daarom goed dat u weet dat u bij Veldkamp terechtkunt wanneer u dit overkomt. Als u de zoekwoorden ‘servicemonteur’ gezocht intikt bij Google, bekijkt u niet meer alle zoekresultaten. U schakelt namelijk gewoon ons bedrijf in. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om eventuele problemen op te lossen. Deze service en onderhoud is een garantie die wij u bieden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de productie van uw bedrijf niet te lang stilstaat. Daarom beschikken wij over verschillende manieren op eventuele problemen binnen uw bedrijf op te lossen. De snelle én goede service is daar een van.

De mogelijkheden die u als u een monteur van ons inhuurt

Servicemonteur gezocht? Waarvoor schakelt u deze in? Onze servicemonteurs voeren onderhoud, inspectie én revisie uit bij de machine(s) binnen uw bedrijf. Wanneer u interesse heeft in het inhuren van een monteur, dan is het belangrijk dat u aangeeft wat het probleem van uw machine is of wat de servicemonteur voor u kan betekenen. Door de informatie die u geeft wanneer u een afspraak maakt, bereiden onze monteurs zich goed voor en gaan ze snel én efficiënt aan het werk.

Servicemonteur op korte termijn gezocht? Neem contact met ons op!

Een servicemonteur gezocht op korte termijn? Maak een afspraak en onze specialisten komen zo spoedig mogelijk bij u langs en verhelpen alle problemen die uw machines hebben. Ook voor preventief onderhoud komen we graag langs. Zo verwacht u meer rendement, wat iets is dat ieder bedrijf wil. Als u op zoek bent naar een vakkundige mechatronicamonteur, schakelt u ook Veldkamp in. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 572 35 37 35 of u stuurt een e-mail naar info@veldkamp.com.