• English

Mechanisch onderhoud

Mechanisch onderhoud is van groot belang, omdat u uw machinepark hiermee in topconditie houdt. Uw machines zijn het hart van uw onderneming en stilvallen kan grote gevolgen hebben. De specialisten van Veldkamp uit Raalte, vlak bij Enschede, weten alles van onder andere mechanisch onderhoud en zorgen voor een perfecte staat van uw machines. Bij mechanisch onderhoud zijn factoren als kennis, ervaring en goed technisch personeel van groot belang. Bij Veldkamp bent u hiervan verzekerd. Bij ons gaat het onderhoud verder dan enkel het smeren en vervangen van machines, wij brengen ook in kaart wanneer er mogelijke defecten kunnen optreden. Kortom; wij zijn een gerenommeerd partner in mechanisch onderhoud.

Elke machine is bij ons in goede handen voor mechanisch onderhoud

Door de jaren heen hebben onze mechatronica monteurs ervaring opgedaan in verschillende machineparken, zowel mechanische als elektrische en besturingstechnische. Hierdoor garanderen we dat uw machines optimaal verzorgd en onderhouden worden. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Algemeen elektrisch en mechanisch onderhoud
  • Revisie van draaiende onderdelen
  • Draai- en freeswerk

Dankzij mechanisch onderhoud draagt u zorg voor uw machines. Draaiende machinebouwonderdelen als pompen, ventilatoren en motoren dienen allemaal nagekeken en onderhouden te worden. Dankzij preventief onderhoud ondervangt ons technisch bedrijf problemen die schade aan uw machines kunnen veroorzaken. Hierdoor vermijdt u hoge kosten die het gevolg zijn van de onderbreking van het productieproces.

Bijdragen aan resultaten

Het onderhoud van uw machines wordt steeds complexer door technische ontwikkelingen. Dit maakt het voor organisaties zelf lastiger bezig te gaan met mechanica. Gelukkig zijn de experts van ons bedrijf altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en weten ze alles over speciale machinebouw. We staan u graag bij en bieden hulp waar nodig. Onze grootste kracht is het meedenken met de klant. In samenwerking met u dragen we bij aan verbeterde resultaten. Het resultaat? Een verhoging van de productiviteit zonder hoge kosten.

Maak een afspraak met uw specialist in mechanica

Wij willen u altijd zo goed mogelijk van dienst zijn als fullserviceprovider. Onze passie voor techniek maakt dat we geen uitdaging uit de weg gaan. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van mechanisch onderhoud? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals machineverhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak met een van onze specialisten. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 572 35 37 35 of een e-mail te sturen naar info@veldkamp.com.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten