• English

Mechanica

Dat uw machinepark in topconditie verblijven is van groot belang. Ze zijn het hart van uw onderneming en stilvallen kan grote gevolgen hebben. De specialisten van Veldkamp weten alles van mechanica en zorgen voor een perfecte staat van uw machines. Bij mechanisch onderhoud zijn factoren als kennis, ervaring en goed technisch personeel van groot belang. Bij Veldkamp bent u hier van verzekerd. Bij ons gaat het onderhoud verder dan enkel het smeren en vervangen van machines, wij brengen ook in kaart wanneer er mogelijke defecten kunnen optreden. Wij zijn een gerenommeerd partner in mechanisch onderhoud.

Mechanisch onderhoud voor al uw machines

Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan in verschillende machineparken. Hierdoor garanderen we u dat uw machines optimaal verzorgd en onderhouden worden. U kunt bij ons terecht voor:

  • Algemeen mechanisch onderhoud
  • Revisie van draaiende onderdelen
  • Draai- en freeswerk

Dankzij mechanisch onderhoud draagt u zorg voor uw machines. Draaiende onderdelen als pompen, ventilatoren en motoren dienen allemaal nagekeken en onderhouden worden. Dankzij predictief onderhoud ondervangen we problemen die schade aan uw machines kunnen veroorzaken. Hierdoor vermijdt u hoge kosten die het gevolg zijn van de onderbreking van het productieproces.

Bijdragen aan resultaten

Het onderhoud van machines wordt steeds complexer door technische ontwikkelingen. Dit maakt het voor organisaties zelfs steeds lastiger zelf bezig te gaan met mechanica. Gelukkig zijn de experts van Veldkamp altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Wij staan u graag bij en bieden hulp. Onze grootste kracht is het meedenken met de klant. In samenwerking met u dragen we bij aan verbeterde resultaten. Het resultaat? Een verhoging van de productiviteit zonder hoge kosten.

Uw specialist in mechanica

Wij willen u altijd zo goed mogelijk van dienst zijn als full service provider. Onze passie voor techniek maakt dat we geen uitdaging uit de weg gaan. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van mechanisch onderhoud? Maak een afspraak en onze specialisten komen bij u langs om uw machines te bekijken of om u advies op maat te geven. Vul het contactformulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.