• English

De fullservice provider voor de verpakkingsindustrie

Veldkamp is uitgegroeid tot de fullserviceprovider voor de totale verpakkingsindustrie. Wij ontwerpen, vervaardigen en installeren uw machines én apparatuur middels de juiste materialen voor de verpakkingsindustrie. Trends en ontwikkelingen drijven de deze industrie. Lichte verpakkingen, lage kosten én duurzame materialen zijn van groot belang in de verpakkingsindustrie waarin uw machines werkzaam zijn. De huidige markt vraagt namelijk om flexibele verpakkingen: kunststof of papieren zakken, pouches en folies. Dit alles wil de consument hergebruiken of recyclen, met het oog op wat goed is voor ons milieu.

Ervaar de voordelen van efficiëntie in de verpakkingsindustrie

Naast het gebruik van milieuvriendelijkere materialen, blijft ook kostenefficiëntie van uw machines relevant in de productie van uw bedrijf in de verpakkingsindustrie. Efficiëntere processen én technologieën worden steeds belangrijker. Dit bereikt u onder andere door middel van digitalisering en als u flexibiliteit creëert. Dat laatste geldt met name als u werkt in de food, feed en farma. Zeker nu de variëteit aan producten groter wordt, is het voor u van belang dat u snel veranderingen in producten aanbrengt.

De belangrijke producenten binnen deze industrie van verpakkingen

Samengevat bestaat de verpakkingsindustrie uit drie soorten producenten: zij die de materialen maken, zij die de verpakking maken en zij die verpakken met behulp van machines. Veldkamp uit Raalte, in de regio Deventer, is bekend met alle vormen van de deze industrie. Of het nu gaat om een aanpassing van een verpakking of de revisie van een offset-drukmachine, Veldkamp beweegt én denkt met u mee.

Neem bij interesse in onze diensten contact met ons op

Ga voor de verbeteringen van uw machines én materialen in de verpakkingsindustrie en besteedt deze werkzaamheden uit aan ons. Onze specialisten hebben kennis over de meest recente mogelijkheden, waardoor u profiteert van de modernste technieken. Maak een afspraak met ons via info@veldkamp.com of bel naar +31 (0) 572 35 37 35, dan komen wij langs bij uw machinepark.

Nieuwe cases

Cases
Cases

Revisie Galdi RG250 vulmachine

Voor een klant uit Israël kregen wij de opdracht voor het reviseren van een Galdi…

Cases
Cases

Palletizers

Van een klant in de blikindustrie kregen wij de opdracht om 3 palletizers te moderniseren….

Cases
Cases

Toevoersysteem

Voor een snoepfabrikant heeft Veldkamp een nieuw toevoersysteem met buffercapaciteit voor rekken met daarop stapels…