• English

De fullservice provider voor de verpakkingsindustrie

Veldkamp is uitgegroeid tot de full service provider voor de totale verpakkingsindustrie. Wij ontwerpen, vervaardigen en installeren machines én apparatuur voor de verpakkingsindustrie.

De verpakkingsindustrie wordt sterk gedreven door trends en ontwikkelingen. Lichte verpakkingen, lage kosten en duurzame materialen zijn geen wensen meer, maar een must. De huidige markt vraagt om flexibele verpakkingen; kunststof of papieren zakken, pouches en folies. Herbruikbaar of recyclebaar.

Ook kostenefficiëntie blijft relevant in de productie. Efficiëntere processen en technologieën worden dus steeds belangrijker. Dit kan door middel van digitalisering en het creëren van flexibiliteit. De laatste geldt met name in de food, feed & farma om snel veranderingen in producten aan te kunnen brengen, zeker nu de variëteit aan producten groter wordt.

Samengevat bestaat de verpakkingsindustrie uit 3 soorten producenten. Zij die die het verpakkingsmateriaal maken, zij die de verpakking maken en zij die verpakken. Veldkamp is bekend met alle vormen van de verpakkingsindustrie. Of het om een aanpassing van een verpakking gaat of het reviseren van een offset-drukmachine, Veldkamp beweegt met u mee.

Nieuwe cases

Cases
Cases

Revisie Galdi RG250 vulmachine

Voor een klant uit Israël kregen wij de opdracht voor het reviseren van een Galdi…

Cases
Cases

Palletizers

Van een klant in de blikindustrie kregen wij de opdracht om 3 palletizers te moderniseren….

Cases
Cases

Toevoersysteem

Voor een snoepfabrikant heeft Veldkamp een nieuw toevoersysteem met buffercapaciteit voor rekken met daarop stapels…