• English

Machinebouw in de industrie

Veldkamp uit Raalte, omgeving Deventer, ontwerpt en optimaliseert dagelijks productieprocessen, aangezien we gespecialiseerd zijn in de machinebouw in de industrie. Wij realiseren de bouw van machines en/of modules in onze werkplaats of bij u op locatie. Daarnaast verzorgen wij het beheer en onderhoud aan de machines en installaties op uw locatie. Samen met u werken we aan een integrale aanpak van complete procesinstallaties, doordat we een toevoeging (module) aan uw machine of compleet geautomatiseerde transportsystemen maken. Wanneer u op zoek bent naar een specialist in de industriële machinebouw kunt u dus het best ons bedrijf inschakelen.

Een veelzijdige specialist in de machinebouw voor de industrie

Heef u een speciale wens voor de machinebouw bij u in de industrie? Onze engineers en mechatronicamonteurs realiseren functionele, milieuvriendelijke en/of kostenbesparende aanpassingen. Van tekening tot installatie, een gedeeltelijk of compleet turnkey-project: een maatwerkoplossing in de industriële machinebouw is voor ons heel gewoon. Wilt u bijvoorbeeld uw verpakkingslijn automatiseren? Maak uw wensen rondom de machinebouw kenbaar aan onze specialisten, zodat zij weten welke toepassing het best past bij uw industrie. Als u voor een andere (proces)technische uitdaging staat, zijn wij u ook van dienst. Veldkamp is uw partner als het gaat om industriële machinebouw en de uitdagingen die daarbij horen. Ook als het gaat om het retrofitten van oude machines.

Profiteer van onze deskundigheid en maak gebruik van onze diensten

De specialisten van Veldkamp fungeren als verlengstuk of projectleider van de machinebouw in uw industrie. Wij ondersteunen u met technische expertise in de nieuwbouw, het onderhoud, de optimalisatie, de uitbreiding of de revisie van uw machine. Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, blijft u op de hoogte van onze werkzaamheden in de industriële machinebouw. Neem contact met ons op via info@veldkamp.com of bel naar +31 (0) 572 35 37 35 en laat de machinebouw over aan onze specialisten.

Nieuwe cases

Cases
Cases

Veldkamp engineering – Optimaal scheiden van materialen?

Onze klant kwam naar Veldkamp toe met een idee om dit te bereiken. Het idee zou uiteindelijk een besparing van meer dan 3 ton plastic per dag kunnen opleveren. Benieuwd hoe dit gelukt is?

Cases
Cases

Plastic afvalbesparing van Raalte naar Milaan met speciale machinebouw Veldkamp

Onze klant kwam naar Veldkamp toe met een idee om dit te bereiken. Het idee zou uiteindelijk een besparing van meer dan 3 ton plastic per dag kunnen opleveren. Benieuwd hoe dit gelukt is?

Cases
Cases

Vulmachine Bolletje ‘getwist’ door Veldkamp

Ombouwen vulmachine voor de Schuddebuikjes Klant Bolletje heeft ons gevraagd mee te denken over het…