• English

Machinebouw voor industriële toepassingen

Veldkamp werkt dagelijks mee aan het ontwerpen en optimaliseren van productieprocessen in de industrie.

Wij kunnen de bouw van machines en/of modules realiseren, in onze werkplaats of op locatie. Daarnaast kunnen wij het beheer en het onderhoud verzorgen aan de machines en installaties op uw locatie. Samen werken aan een integrale aanpak van complete procesinstallaties door een toevoeging, module, aan uw machine te maken of compleet geautomatiseerde transportsystemen.

Heeft u een speciale wens voor uw machine? Onze engineers en monteurs kunnen voor u een functionele, milieuvriendelijk en/of kostenbesparende aanpassing realiseren. Van tekening tot installatie, een gedeelte van het project of turn-key, een maatwerk oplossing is voor ons heel gewoon.

Of staat u voor een andere (proces)technische uitdaging? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Veldkamp is uw partner als het gaat om industriële toepassingen en de uitdagingen die daarbij horen. De specialisten van Veldkamp kunnen fungeren als verlengstuk of als projectleider van de organisatie. Voor nieuwbouw, onderhoud, optimalisatie, uitbreiding of revisie van uw machine; Veldkamp ondersteunt met zijn technische expertise.

Nieuwe cases

Cases
Cases

Revisie Galdi RG250 vulmachine

Voor een klant uit Israël kregen wij de opdracht voor het reviseren van een Galdi…

Cases
Cases

Palletizers

Van een klant in de blikindustrie kregen wij de opdracht om 3 palletizers te moderniseren….

Cases
Cases

Toevoersysteem

Voor een snoepfabrikant heeft Veldkamp een nieuw toevoersysteem met buffercapaciteit voor rekken met daarop stapels…