• English

Machinebouw in de industrie van food

Wij werken in de machinebouw van de industrie food, feed én farma. Deze industrieën zijn onderhevig aan wetten en eisen. Veldkamp uit Raalte, in de regio Deventer, heeft kennis van specifieke wet- en regelgeving én hygiënisch construeren. Als specialist in de machinebouw gebruiken we onze proceskennis en werken we samen met u aan hygiëne, kwaliteit én veiligheid van uw product en productieproces in onder meer de farmacie. Als u kiest voor onze dienstverlening, verzekert u zichzelf van gedreven én zeer deskundige technisch specialisten. Zij beschikken over de juiste kennis en ervaring over de machinebouw binnen een industrie als de farma, feed en food.

De machinebouw in de industrie van food, feed én farma regelen wij voor u

Onze kennis over de machinebouw binnen uw bedrijf in de feed, farma en food komt op verschillende momenten voor u van pas. Bijvoorbeeld tijdens de productie van geneesmiddelen, in de farmacie, is het van groot belang dat u produceert binnen de (hele strenge) productspecificaties. Ook bent u geboden aan zeer strenge wet- en regelgeving met betrekking tot (voedsel)veiligheid en hygiëneregels, in de farmacie, maar ook in de feed- en foodindustrie. Veldkamp heeft kennis van deze eisen en stelt ze voorop bij het onderhoud of de aanpassing van uw productie- of verpakkingslijn. Als u een servicemonteur zoekt, zijn wij daarom zeker geschikt voor uw bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten apparatuur in de technische industrie

Met de machinebouw zijn wij het actiefst in de industrie van feed en food, wat minder in de farma. Denk bij de food- en feedindustrie aan machines in de verschillende schakels van de foodketen. Ook randapparatuur, zoals labellers, palletizers en wrappers binnen onder meer de farmacie, zijn ons niet vreemd als specialist in machinebouw. Onze ervaring leert dat de geautomatiseerde oplossingen toenemen. Zo passen wij ook uw weeg- en etiketteermachines aan, waardoor deze automatisch omschakelen bij een ander product.

Voor de juiste technische hulp schakelt u onze specialisten in

Veldkamp is de fullserviceprovider voor de machinebouw in de industrie van food, feed én farma. Wij ontwerpen, vervaardigen en installeren machines én apparatuur voor uw productieproces. Daarnaast voorzien wij uw oude machines van een retrofit, zodat deze nog langer meegaan. Of het om een aanpassing van de machine voor een papieren verpakking in de farmacie gaat, een aanpassing aan de lijn van een vulmachine of het technisch ondersteunen voor een circulair productieproces; wij ondersteunen u met onze technische expertise omtrent machinebouw.

Schakel ons in voor de machines binnen uw bedrijf

Wanneer u toe ben aan verbetering van de processen van uw machines, in bijvoorbeeld de farmacie, dan neemt u contact op met onze ervaren vakmensen voor de machinebouw in de industrieën food, feed of farma. Wij komen graag bij u langs en voorzien u van een op maat gemaakt plan. U maakt een afspraak met ons door te bellen naar +31 (0) 572 35 37 35 of te e-mailen naar info@veldkamp.com.

Nieuwe cases

Cases
Cases

Veldkamp engineering – Optimaal scheiden van materialen?

Onze klant kwam naar Veldkamp toe met een idee om dit te bereiken. Het idee zou uiteindelijk een besparing van meer dan 3 ton plastic per dag kunnen opleveren. Benieuwd hoe dit gelukt is?

Cases
Cases

Plastic afvalbesparing van Raalte naar Milaan met speciale machinebouw Veldkamp

Onze klant kwam naar Veldkamp toe met een idee om dit te bereiken. Het idee zou uiteindelijk een besparing van meer dan 3 ton plastic per dag kunnen opleveren. Benieuwd hoe dit gelukt is?

Cases
Cases

Vulmachine Bolletje ‘getwist’ door Veldkamp

Ombouwen vulmachine voor de Schuddebuikjes Klant Bolletje heeft ons gevraagd mee te denken over het…