• English

De food, feed & farma industrie

De food, feed & farma industrie is onderhevig aan wetten en eisen. Veldkamp heeft kennis van specifieke wet- en regelgeving en hygiënisch construeren. Wij gebruiken onze proceskennis om samen te werken aan hygiëne, kwaliteit en veiligheid van uw product en productieproces.

Bijvoorbeeld voor de productie van geneesmiddelen, de farma, is  het van groot belang dat er geproduceerd wordt binnen de (hele strenge) productspecificaties. Ook zijn ze gebonden aan zeer strenge wet en regelgeving met betrekking tot (voedsel)veiligheid en hygiëneregels. Veldkamp heeft kennis van deze eisen en zal deze voorop stellen bij het onderhouden of aanpassen van uw productie- of verpakkingslijn.

Het meest actief zijn we in de feed- & foodindustrie. Je kan dan denken aan machines in verschillende schakels van de foodketen. Ook randapparatuur, zoals labellers, palletizers en wrappers, zijn ons niet vreemd. Onze ervaring is dat de geautomatiseerde oplossingen toe nemen, zo kunnen wij ook uw weeg-  en etiketteermachines aanpassen zodat die automatisch omschakelen bij een ander product.

Veldkamp is de full service provider voor de Food, Feed & Farma industrie. Wij ontwerpen, vervaardigen en installeren machines én apparatuur voor uw productieproces. Of het om een aanpassing van de machine voor een papieren verpakking gaat, een aanpassing aan de lijn van een vulmachine of het technisch ondersteunen voor een circulair productieproces.. Veldkamp ondersteunt met zijn technische expertise.

Nieuwe cases

Cases
Cases

Revisie Galdi RG250 vulmachine

Voor een klant uit Israël kregen wij de opdracht voor het reviseren van een Galdi…

Cases
Cases

Palletizers

Van een klant in de blikindustrie kregen wij de opdracht om 3 palletizers te moderniseren….

Cases
Cases

Toevoersysteem

Voor een snoepfabrikant heeft Veldkamp een nieuw toevoersysteem met buffercapaciteit voor rekken met daarop stapels…