Maintenance 2.0: minder onderhoud, meer rendement

“Minder onderhoud, meer rendement”, dat is de uitdaging voor elke onderhoudsafdeling!

Maintenance 2.0

Veldkamp biedt regulier onderhoud en verbeteringen aan uw machinepark. Ook het preventief vervangen van onderdelen om zo correctief onderhoud, dus stilstand en paniek, te voorkomen.

Veldkamp maintenance 2.0 biedt meer

Onderhoud gaat anno 2016 niet alleen over technische zaken, maar ook over het financieel-economisch belang van de machines. Ofwel: Hoe kan het machinepark bijdragen aan de winstdoelstelling van de onderneming? De mindset veranderen, waardoor brandjes blussen, dikke stapels werkbonnen en ‘zomaar’ investeren in nieuwe machines niet meer nodig is.

Het is lastig om het juiste onderhoud aan de machines te bepalen. Onderhoud is een vorm van risicomanagement: “Welke risico’s zijn acceptabel?” Veldkamps maintenance 2.0 ondersteunt in dit proces. Een proces wat begint met het ontwikkelen van onderhoudsconcepten en de daaruit voortvloeiende onderhoudsplannen. Maar ook het analyseren van het onderhoud en de storingen, opstellen van verbetervoorstellen met daarin de juiste prioriteiten. En het belangrijkste, het borgen en bewaken van het proces in uw eigen of in ons onderhoudsbeheersysteem.

Meer weten over maintenance 2.0? Onze specialisten komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Testimonial Vleeswarenfabrikant uit Wijhe

Brochure Maintenance 2.0