Machine revisie

Werkt uw machine niet meer zoals die zou moeten werken? Uw machine is dan dus eigenlijk aan vervanging toe. In plaats van het aanschaffen van een nieuwe machine kan machine revisie de uitkomst bieden. Met een machine revisie knappen wij uw huidige machine weer helemaal op. Dit is een stuk aantrekkelijker qua prijs dan wanneer u een nieuwe machine zou kopen. Benieuwd wat de mogelijkheden en de voordelen zijn? We leggen het u graag uit.

Mogelijkheden machine revisie

Machine revisie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bij Veldkamp BV werken we op basis van twee mogelijkheden:

  • Overhaul & check and repair
  • Rebuild

Bij overhaul & check and repair maken we uw machine schoon en verwisselen we de onderdelen die versleten zijn. Bovendien testen we uw machine zeer uitgebreid en daar komen misschien nog ongemakken uit die we zullen repareren. De andere optie is gebaseerd op rebuild. In dit geval demonteren wij de hele machine. Vervolgens bouwen we hem helemaal opnieuw op. Uw oude machine heeft vast veel onderdelen die zijn versleten en deze vervangen we als dat nodig is. We lopen alle onderdelen goed na en zorgen ervoor dat de machine weer veilig is. Uiteindelijk is de besturingstechniek weer up-to-date en is uw machine weer zo goed als nieuw.

Voordelen

Een groot voordeel van machine revisie ten opzichte van het kopen van een nieuwe machine is dat het een stuk voordeliger is. Een nieuwe machine is uiteraard kostbaarder dan het repareren en verbeteren van uw huidige machine. Onze medewerkers kennen de machine en daardoor zijn de opstartkosten ook nog eens gunstiger. Kortom: er zijn een hoop voordelen van machine revisie.

Meer weten? Neem nu contact met ons op

Contact over machine revisie

Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft machine revisie? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Onze specialisten helpen u graag verder en geven u deskundig technisch advies op maat.