Machine onderhoud

Een goed werkend machinepark is van groot belang als u een groot succes van uw bedrijf wilt maken. Wij proberen u altijd te ontzorgen op het gebied van machine onderhoud. Daarbij zorgen we ervoor dat we met de beste oplossing voor onze klanten komen.

Machine onderhoud

Wij staan bekend om de volgende kenmerken:

  • Passie voor techniek
  • Oog voor de mens
  • Leveren een totaalpakket
  • Zowel in binnen- als buitenland
  • Jarenlange praktijkervaring

Al onze medewerkers hebben een sterke passie voor techniek. Het is dus niet alleen het werk dat zij verrichten, maar ook hun hobby. Tijdens onze werkzaamheden hebben wij altijd oog voor de mens. Het gaat er natuurlijk om dat u goed met de machines overweg kan. We zijn werkzaam op internationaal niveau en hebben al veel machine onderhoud mogen doen over de hele wereld. Doordat wij u een totaalpakket aanbieden, kunnen we u helpen op de meest uiteenlopende gebieden: van service en onderhoud tot automatisering en verhuizingen van machines. Met onze jarenlange praktijkervaring in dit vak kunnen wij u garanderen dat alles zo zorgvuldig mogelijk wordt aangepakt.

Veldkamp BV als verpakkingsspecialist

Voor welke machines doen wij het machine onderhoud? Wij werken met machines die zowel verpakkingen produceren en bedrukken, als die verpakkingen omzetten tot eindproduct. We hebben reeds gewerkt met allerlei verschillende soorten verpakkingen: van blikverpakkingen en kunststof bekers tot melkpakken. Door deze ruime ervaring kunnen wij u van deskundig advies voorzien.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Laat uw machine onderhoud aan ons over

Wilt u dat uw machinepark een lange levensduur heeft en zo optimaal mogelijk werkt? Kies dan voor het machine onderhoud van Veldkamp BV. Bij ons kunt u terecht voor diverse onderhoudscontracten. Wij willen graag dat onze klanten het productievermogen van hun machines maximaal kunnen gebruiken. De contracten zijn dan ook gericht op preventief en correctief onderhoud. Onze servicemonteurs zijn elke dag in de week, 24 uur per dag te bereiken. We staan dus op elk moment voor u klaar om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Bent u op zoek naar een geschikte partner die u helpt met het onderhoud van uw machines? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.