Industrieel onderhoud

Veldkamp bv heeft al jaren ervaring in het industrieel onderhoud van machines. We onderhouden uw machines niet alleen, we leveren een totaalpakket als u dat wenst. Van service en onderhoud tot nieuwbouw en het verhuizen van machines. Dit doen wij zowel in Nederland als in verschillende andere landen in de wereld.

Industrieel onderhoud

Preventief onderhoud is noodzakelijk voor betrouwbare productieprocessen. Wij voeren zowel preventief als correctief industrieel onderhoud uit aan productielijnen en procesinstallaties. Bovendien bieden we u uiteenlopende onderhoudsmogelijkheden en- contractvormen. We geven u graag advies op maat dat perfect aansluit op uw bedrijfsbehoefte.

Onze diensten

We zijn een ervaren partner in de volgende diensten:

  • Onderhoudsplannen opstellen
  • Preventief en correctief onderhoud uitvoeren
  • Advies op maat
  • Hulp bij storingen

Met preventief onderhoud wordt, zoals de naam al zegt, de uitval van machines voorkomen. Het vermindert de uitval van machines tot een minimum. Wij houden uw machines draaiend door geregeld inspecties te houden en industrieel onderhoud te plegen. Vanuit deze preventieve inspecties kan er ook periodiek onderhoud naar voren komen. Dit kan het geval zijn wanneer het nodig is om bepaalde onderdelen te vervangen. We helpen u graag om te besparen op onderdelen. Uiteraard doen wij er alles aan om stilstand van uw machines te voorkomen.

Voordelen van Veldkamp BV

Er zijn meerdere redenen waarom u industrieel onderhoud bij Veldkamp BV zou overbrengen. Ten eerste hebben wij zowel de technische kennis als de ervaring in huis. Kwaliteit en vertrouwen vinden wij erg belangrijk en daarom hechten wij ook veel waarde aan de relatie met onze klanten. We zijn erg flexibel en de focus ligt bij ons altijd op de uitvoering. Doordat we diverse specialisaties hebben, kunnen we u op verschillende vlakken een toegevoegde waarde leveren.

Meer weten? Neem nu contact met ons op

Neem contact met ons op bij storingen

Wij denken altijd in oplossingen om storingen aan machines te voorkomen. Onze 24-uurs servicedienst staat 7 dagen per week tot u beschikking bij problemen en acute storingen. Neem bij storingen gerust direct contact met ons op.