• English

Wij ontzorgen u met een turnkey-project

Dankzij onze jarenlange én brede expertise verwezenlijken wij een turnkey-project voor uw bedrijf. Volledige projecten opzetten en begeleiden is voor uw eigen technische dienst soms lastig, bijvoorbeeld door tijdsdruk of het gebrek aan ervaring met dergelijke turnkey-projecten. Daarom ontzorgen wij u met een turnkey-totaalpakket en begeleiden wij u van ontwerp en uitvoering tot de ingebruikname.

Een turnkey-project is interessant voor uw bedrijf

Turnkey is aantrekkelijk voor u, omdat Veldkamp uit Raalte, in de buurt van Deventer, alle zorgen en de verantwoordelijkheid over het project neemt. Dit maakt het project voor u gemakkelijker, want als u gebruikmaakt van onze diensten, heeft u één aanspreekpunt en schakelt u snel tussen zaken. Wij voorzien u van tevoren van een prijs voor het totale project of werken op nacalculatie. Alles is mogelijk, het is maar net wat u fijner vindt. Zo beginnen we met het maken van een ontwerp tot u tevreden bent. Op de uitvoering hiervan gaan we over zodra we van u een akkoord ontvangen.

Als u voor ons kiest, profiteert u van persoonlijke begeleiding

Tijdens het turnkey-project zorgen onze specialisten voor een volledige voorbereiding, afhandeling, eventuele begeleiding van de verplaatsing van uw machines en de installatie van uw gehele bedrijf of uw machines. Wij voeren uw turnkey-project zelf uit, want wij hebben alle benodigdheden en specialisten in huis. Dit resulteert in een hoge kwaliteit van uw project en korte oplevertijden van materialen. Ook als u speciale machinebouw wenst binnen uw bedrijf, zijn wij u graag van dienst.

Neem vandaag nog contact met ons op

Klein- en grootschalige turnkey-projecten voeren wij in eigen land en wereldwijd in elke industriële markt uit. Wij zijn u dan ook graag van dienst als u kiest voor een volledig turnkey-project bij Veldkamp uit Raalte, in de omgeving van Deventer. Al eerder voerden wij diverse projecten bij tevreden klanten uit. Als u interesse heeft, stuur dan een e-mail naar info@veldkamp.com of bel naar +31 (0) 572 35 37 35. Onze specialisten vertellen u graag over onze werkwijze.

Nieuwe cases

Cases
Cases

Machine verhuizing voor Euroma – Zwolle

Na de verhuizing van Euroma van Wapenveld naar Zwolle in 2019 zijn nog een aantal…

Cases
Cases

Veldkamp engineering – Optimaal scheiden van materialen?

Onze klant kwam naar Veldkamp toe met een idee om dit te bereiken. Het idee zou uiteindelijk een besparing van meer dan 3 ton plastic per dag kunnen opleveren. Benieuwd hoe dit gelukt is?

Cases
Cases

Plastic afvalbesparing van Raalte naar Milaan met speciale machinebouw Veldkamp

Onze klant kwam naar Veldkamp toe met een idee om dit te bereiken. Het idee zou uiteindelijk een besparing van meer dan 3 ton plastic per dag kunnen opleveren. Benieuwd hoe dit gelukt is?

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten