• English

Wij kunnen u ontzorgen met een Turn-key project

Het opzetten en begeleiden van volledige projecten door uw eigen technische dienst kan soms lastig zijn, door tijdsdruk of gebrek aan ervaring met dergelijke projecten. Dankzij onze jarenlange en brede expertise zijn we in staat om complete turn-key projecten te verwezenlijken. Wij kunnen u ontzorgen met een turn-key totaalpakket, van ontwerp tot uitvoering en ingebruikname.

Turn-key kan voor u interessant zijn omdat Veldkamp alle zorgen en verantwoordelijkheid over het project neemt. Dit maakt het voor u makkelijk want het zorgt er tevens voor dat u één aanspreekpunt hebt en snel kan schakelen. Van tevoren een prijs voor het totale project? Of op nacalculatie? Alles is mogelijk!

Wij zorgen voor een volledige voorbereiding, afhandeling, eventueel begeleiding van de verplaatsing en de installatie van uw gehele bedrijf of machines. Wij hebben alle benodigdheden en specialisten in huis om uw project zelf uit te voeren. Het resultaat: hoge kwaliteit en kortere oplevertijden.

Kleine of grootschalige projecten, in eigen land of wereldwijd, in elke industriële markt, wij kunnen u van dienst zijn!

Nieuwe cases

Cases
Cases

Revisie Galdi RG250 vulmachine

Voor een klant uit Israël kregen wij de opdracht voor het reviseren van een Galdi…

Cases
Cases

Palletizers

Van een klant in de blikindustrie kregen wij de opdracht om 3 palletizers te moderniseren….

Cases
Cases

Toevoersysteem

Voor een snoepfabrikant heeft Veldkamp een nieuw toevoersysteem met buffercapaciteit voor rekken met daarop stapels…