• English

Service en onderhoud door professionals

Het is onze missie om de levensduur van uw machines en machinepark te maximaliseren. Veldkamp heeft monteurs in dienst die over deze vakkennis beschikken.

Het is soms verbazingwekkend welke verbeteringen mogelijk zijn qua beschikbaarheid en productie, juist door een onafhankelijke derde in de hand te nemen. Een partner als Veldkamp die alleen het onderhoud en OEE als doel en als passie heeft.

Veldkamp kan uw machinepark zowel preventief als correctief onderhouden. Preventief heeft altijd de voorkeur boven correctief, dit omdat we er zo voor zorgen dat er geen verstoringen in uw productieproces plaatsvinden. Stilstand gaat immers altijd ten koste van uw productie en heeft direct invloed op uw OEE. Als u wil voorkomen dat uw machine stil komt te staan, kunnen onze monteurs preventief onderhoud bij u komen uitvoeren.

Soms ontkom je niet aan correctief onderhoud. Wanneer uw machine in een storing valt dan is snel en professioneel handelen een must om de productie weer snel te kunnen hervatten. Ook dan kunnen onze monteurs u zeker van dienst zijn. Doordat onze monteur allround opgeleid zijn kunnen ze uw technische dienst ondersteunen bij het zoeken naar de oorzaak van de storing. Vervolgens deze verhelpen en desgewenst adviseren om eventuele herhaling in de toekomst te voorkomen.

Machinebeschikbaarheid en OEE optimaliseren zit ons in het bloed. Gezamenlijk met onze klanten wordt interactief bepaald welk onderhoud of revisie of reparaties hiervoor nodig zijn. Meestal rolt hier een combinatie van periodieke werkzaamheden en inspecties uit die jaarlijks uitgevoerd worden of een mooie samenwerking waarin onze monteurs uw technische dienst naar een hoger level tillen.

Hogere machinebeschikbaarheid tegen lagere onderhoudskosten…. Veldkamp bewijst dat het kan!

Wilt u weten wat onze monteurs kunnen? Klik dan hier. Hoe dat precies zit met detachering? Klik dan hier. Of mag Veldkamp u ondersteunen bij uw onderhoudswerkzaamheden?

Meer informatie?

Erik Koskamp helpt u graag.

Techincal Sales Manager

+31 (0) 572 35 37 35 Inschrijven nieuwsbrief ekoskamp@veldkamp.com Bel mij terug +31 (0) 572 35 37 35 info@veldkamp.com Inschrijven nieuwsbrief Bel mij terug