• English

Service en onderhoud door professionals

Industrieel onderhoud van uw machines is een belangrijk aspect binnen uw bedrijf. Het is onze missie om de levensduur van uw machines en machinepark te maximaliseren. De levensduur is het langst als u uw machines voorziet van goed industrieel onderhoud. Veldkamp uit Raalte, in de omgeving van Deventer, heeft monteurs in dienst die over deze vakkennis beschikken.

Ervaar de mogelijkheden van industrieel onderhoud aan uw machines

Soms verbaast u zich wellicht over de vele verbeteringen die mogelijk zijn qua beschikbaarheid en productie na industrieel onderhoud aan uw machines. Deze mogelijkheden ontstaan juist als u een onafhankelijke derde partij in de hand neemt. Bijvoorbeeld een partner als Veldkamp, die alleen het onderhoud en OEE, en daarmee ook het industrieel onderhoud van machines, als doel én passie heeft. Wij onderhouden uw machinepark zowel preventief en correctief. Preventief heeft altijd de voorkeur boven correctief, omdat we er zo voor zorgen dat er geen verstoringen in uw productieproces plaatsvinden. Stilstand gaat immers altijd ten koste van uw productie en heeft direct invloed op uw OEE. U voorkomt dat uw machines stilstaan, doordat onze monteurs als technische ondersteuning preventief, industrieel onderhoud bij uw machinepark uitvoeren.

Correctief onderhoud is soms noodzakelijk in uw machinepark

Soms ontkomt u niet aan correctief industrieel onderhoud aan uw machines. Als uw machine in een storing valt, is het van belang dat u snel en professioneel handelt. Zo hervat u uw productie binnen een korte tijd. Onze monteurs zijn u goed van dienst in dit soort gevallen. Aangezien onze monteurs allround opgeleid zijn, ondersteunen zij ook uw technische dienst in de zoektocht naar de oorzaak van de storing. Vervolgens verhelpen wij deze en geven we u desgewenst advies, waardoor u eventuele herhaling in de toekomst voorkomt. In dit advies komt wellicht onderhoud gebaseerd op conditie ter sprake. Door dit onderhoudsproces bekijken we welke onderdelen echt toe zijn aan vervanging en welke nog jaren mee kunnen.

Waarom u het beste ons inschakelt voor deskundig onderhoud

Machinebeschikbaarheid en OEE optimaliseren zit ons in het bloed. Gezamenlijk met onze klanten bepalen we welk industrieel onderhoud, revisie of reparaties nodig zijn voor uw machines. In sommige gevallen is de PLC-besturing van uw machines toe aan vervanging. Meestal rolt uit ons overleg een combinatie van periodieke werkzaamheden en inspecties uit die wij jaarlijks voor u uitvoeren. Soms ontstaat er een mooie samenwerking waarin onze monteurs en uw technische dienst elkaar naar een hoger level tillen.

Neem contact op en krijg informatie op maat

Een hogere machinebeschikbaarheid tegen lagere onderhoudskosten; Veldkamp bewijst dat het kan. Indien u meer informatie wenst of als u ons wilt inschakelen bij het industrieel onderhoud van uw machines, helpt Erik Koskamp u graag. Hij is onze technical salesmanager en beantwoord met genoegen uw vragen. Bel naar +31 (0) 572 35 37 35, e-mail naar info@veldkamp.com of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om u van advies te voorzien. Schrijf u in de tussentijd in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten.