• English

Service en onderhoud door professionals

Het onderhoud van een machine is een belangrijk aspect wanneer u een bedrijf heeft met een machinepark vol machines. Het is onze missie om de levensduur van uw mechanica te maximaliseren. De levensduur is het langst als u de machines in uw machinepark voorziet van goed industrieel onderhoud. Veldkamp uit Raalte, in de omgeving van Deventer, heeft monteurs in dienst die over deze vakkennis beschikken en die elke machine van het juiste onderhoud kunnen voorzien.

Ervaar de mogelijkheden van industrieel onderhoud aan uw machines

Soms verbaast u zich wellicht over de vele verbeteringen die mogelijk zijn qua beschikbaarheid en productie nadat u uw machine of machines heeft voorzien van industrieel onderhoud. Deze mogelijkheden ontstaan juist als u een onafhankelijke derde partij in de hand neemt. Bijvoorbeeld een partner als Veldkamp, die alleen het onderhoud en OEE, en daarmee ook het industrieel onderhoud van machines, als doel én passie heeft. Wij voorzien uw machinepark zowel preventief en correctief van onderhoud. Preventief heeft altijd de voorkeur boven correctief, omdat we er zo voor zorgen dat er geen verstoringen in uw productieproces plaatsvinden. Stilstand gaat immers altijd ten koste van uw productie en heeft direct invloed op uw OEE. U voorkomt dat uw machines stilstaan, doordat onze monteurs met hun technische ondersteuning preventief onderhoud bij uw machinepark uitvoeren.

Correctief onderhoud is soms noodzakelijk in uw machinepark

Soms ontkomt uw machine niet aan correctief onderhoud. Als uw machine in een storing valt, is het van belang dat u snel en professioneel handelt. Zo hervat u uw productie binnen een korte tijd. Onze monteurs zijn u goed van dienst in dit soort gevallen. Aangezien onze monteurs allround opgeleid zijn, ondersteunen zij ook uw technische dienst in de zoektocht naar de oorzaak van de storing. Vervolgens verhelpen zij deze en geven ze u desgewenst advies, waardoor u eventuele herhaling in de toekomst voorkomt. In dit advies komt wellicht onderhoud gebaseerd op conditie ter sprake. Door dit onderhoudsproces bekijken we welke onderdelen echt toe zijn aan vervanging en welke nog jaren mee kunnen.

Waarom u het best ons inschakelt voor deskundig onderhoud

Machinebeschikbaarheid en OEE optimaliseren zit ons in het bloed. Gezamenlijk met onze klanten bepalen we welk onderhoud, welke revisie of welke reparaties nodig zijn voor uw machine. In sommige gevallen is de PLC-besturing van uw machines toe aan vervanging. Meestal rolt uit ons overleg een combinatie van periodieke werkzaamheden en inspecties uit die wij jaarlijks voor u uitvoeren. Soms ontstaat er een mooie samenwerking waarin onze monteurs en uw technische dienst elkaar naar een hoger niveau tillen.