• English

Kies voor procesverbetering, modificatie of een upgrade

“Upgrade van uw machinebesturing voor hogere productiviteit & productiesnelheden, korte ombouwtijden en kleinere toleranties”

De besturingstechniek van uw installatie bepaalt voor een groot deel hoe efficiënt uw installatie werkt. De mogelijkheden zijn enorm! Daarom kijken de automatiseringsdeskundigen van Veldkamp niet alleen naar de benodigde elektrotechnische vereisten maar ook naar de omstandigheden waaronder uw machines in gebruik zijn. Onder andere met welke belasting uw machines draaien, het percentage vollast en of uw machines 24/7/365 in bedrijf zijn of niet. Deze factoren zijn bepalend voor het ontwerpen van de juiste automatiseringsoplossing. Zowel bij PLC-besturingen, visualisatie, motion control als ook bij conventionele besturingen.

De hardware- en software-engineers van Veldkamp adviseren u doelgericht over de laatste stand van de techniek, of het nou een Siemens, Allen Bradley, Omron, Lenze, Beckhoff of een andere besturingsvariant betreft. Onze expertise is merkonafhankelijk en bestaat uit onder andere hardware engineering, paneelbouw, bekabelen, software engineering, commissioning, CMS (Condition Monitoring System), trending en remote support. Veldkamp ondersteunt u met uw besturingsvraagstuk als turn key system integrator.

Nieuwe cases

Cases
Cases

Revisie Galdi RG250 vulmachine

Voor een klant uit Israël kregen wij de opdracht voor het reviseren van een Galdi…

Cases
Cases

Palletizers

Van een klant in de blikindustrie kregen wij de opdracht om 3 palletizers te moderniseren….

Cases
Cases

Toevoersysteem

Voor een snoepfabrikant heeft Veldkamp een nieuw toevoersysteem met buffercapaciteit voor rekken met daarop stapels…