• English

Kies voor procesverbetering, modificatie of een upgrade

Is uw OEE te laag en heeft u al overwogen om een nieuwe machine of machinepark aan te schaffen? Misschien is dit helemaal niet nodig. Uw huidige machines kunnen wellicht beter presteren dan ze op dit moment doen door het verbeteren van het huidige proces. Door een modificatie en/of upgrade van uw machine door te voeren kunt u meer bereiken dan u nu voor mogelijk houdt!

Veldkamp heeft specialisten en engineers in huis met uiteenlopende expertises en kennisgebieden. Zij kunnen u adviseren en/of bijstaan vanaf het idee tot en met de uiteindelijke implementatie, uiteraard met korte ombouwtijden en kleine toleranties.   Een upgrade van uw machinepark voor hogere productiviteit en productiesnelheden. Van het ontwikkelen van een concept tot het onderzoeken van de haalbaarheid en de uiteindelijke modificatie en upgrade.

Dit gaat natuurlijk niet alleen maar over besturingstechniek, het eerste wat in je opkomt bij de term modificatie en upgrade. Ook mechanisch kunnen wij uw productieproces verbeteren. Door het optimaliseren van de werkende delen of een aanpassing in uw productielijn. Het toevoegen of juist weglaten van een handeling in uw productieproces kan soms veel voordeel voor uw output opleveren.

Onze engineers houden zich bezig met het ontwikkelen en verbeteren van mechanische producten, apparaten en machines. Vraagstukken die aan bod komen zijn het berekenen van de beweging, levensduur, energieverbruik en uiteraard veiligheid. Door innovatie toe te passen kunt u duurzaam produceren én de concurrentie een stap voor zijn!

Gaat uw vraagstuk verder dan enkel de engineering? Veldkamp kan op een flexibele en efficiënte wijze ook voor grotere projecten het hele proces uitvoeren. Kijkt u daarvoor bij Turn-Key projecten. 

Bent u juist geïnteresseerd in het upgraden van uw machinebesturing? Klik dan hier!

Nieuwe cases

Cases
Cases

Revisie Galdi RG250 vulmachine

Voor een klant uit Israël kregen wij de opdracht voor het reviseren van een Galdi…

Cases
Cases

Palletizers

Van een klant in de blikindustrie kregen wij de opdracht om 3 palletizers te moderniseren….

Cases
Cases

Toevoersysteem

Voor een snoepfabrikant heeft Veldkamp een nieuw toevoersysteem met buffercapaciteit voor rekken met daarop stapels…