• English

Uw machine aan laten passen zodat deze sneller en betrouwbaar produceert

Wilt u uw machine of machinepark soepeler, sneller en betrouwbaarder later presteren? Of heeft u een idee om uw productie te optimaliseren maar weet u nog niet hoe? Veldkamp denkt graag met u mee!

Wij houden van een technische uitdaging. Die uitdaging kan hem zitten in een wens of een ruw idee, die wij uitwerken en implementeren. Wij kunnen u van dienst zijn door te bedenken, mee te denken of uw idee uit te werken. Vervolgens de machine om te bouwen, op te voeren of te optimaliseren. Dat kan op tal van manieren, bijvoorbeeld door onderdelen lichter te maken, afstanden in een machine te verkleinen, onderdelen zwaarder en robuuster uit te voeren of door bijvoorbeeld de besturing aan te passen en te optimaliseren.

Alle disciplines die hiervoor nodig zijn hebben wij in huis, inclusief besturingstechniek. Is er een aangepast onderdeel nodig, dan maken we dat in de regel zelf in onze eigen werkplaats. We beschikken over eigen verspaningsmachines, een spuitcabine, assemblagehal en een lascabine . De werkzaamheden worden ook wel op locatie uitgevoerd waar we tevens de eindinstallatie kunnen doen als deze aan ons wordt toevertrouwd.

Wij kunnen uw machine aanpassen zodat deze soepeler, sneller en betrouwbaarder produceert als voorheen”

Fabriek-machinelijn_1013734348_web

Nieuwe cases

Cases
Cases

Revisie Galdi RG250 vulmachine

Voor een klant uit Israël kregen wij de opdracht voor het reviseren van een Galdi…

Cases
Cases

Palletizers

Van een klant in de blikindustrie kregen wij de opdracht om 3 palletizers te moderniseren….

Cases
Cases

Toevoersysteem

Voor een snoepfabrikant heeft Veldkamp een nieuw toevoersysteem met buffercapaciteit voor rekken met daarop stapels…