• English

Laat uw machinepark verhuizen met minimale down time

Het verhuizen van een machinepark brengt veel vragen met zich mee. Hoe benutten we de tijd het meest optimaal, zonder de productie te lang stil te laten liggen? Welke partijen moeten we inschakelen voor het demonteren en monteren, wie gaat het transporteren en wie kan het installeren?

Voor zowel kort- als langlopende projecten bent u bij Veldkamp aan het juiste adres!

Wereldwijd of in eigen land kunnen wij de verhuizing van uw productiemachines en/of productielijn(en) verzorgen. Wij voeren al decennia lang verhuizingen uit van machineparken inclusief alle ondersteunende systemen zoals (bijvoorbeeld) persluchtinstallaties, smeersystemen en hijs- en hefwerken.

Bij het verhuizen van een machinepark is de deadline leidend; u wilt zo snel mogelijk weer operationeel zijn zodat u uw productie weer kan hervatten. Tijd kost, letterlijk, geld. Vanaf het stil zetten van de productielijn tot en met het draaiend opleveren op de nieuwe locatie met eventuele modificaties.

Veldkamp besteed daarom aandacht aan het opstellen van een gedetailleerd plan, inclusief tijdspanning, alvorens daadwerkelijk tot uitvoer over te gaan. Daarnaast zorgen we voor alle technische en logistieke processen, inclusief het demonteren, transporteren en het opnieuw installeren van uw machinepark en ondersteunende systemen.

Kortom: Laat uw machinepark verhuizen met minimale down time, ongemak en productieverlies. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u eenvoudig contact op via onderstaand formulier.