• English

Machineverhuizingen met minimale down time

Machineverhuizingen brengen veel vragen met zich mee. Hoe benut u de tijd zo optimaal mogelijk tijdens het verhuizen van een machine, zonder dat de productie te lang stilligt? Welke partijen schakelt u in voor het demonteren en monteren, wie transporteert de machines én wie installeert deze weer? Voor zowel kort- als langlopende projecten bent u bij Veldkamp aan het juiste adres als het gaat om machineverhuizingen!

U schakelt ons in voor uw machineverhuizingen

Wereldwijd en in eigen land worden we ingeschakeld voor machineverhuizingen, ongeacht of dit nu gaat om productielijn(en) en/of productiemachines. Wij voeren al decennialang machineverhuizingen uit, inclusief alle ondersteunende systemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persluchtinstallaties, smeersystemen en hijs- en hefwerken. Bij het verhuizen van uw machine is de deadline leidend. Natuurlijk bent u het liefst zo snel mogelijk weer operationeel, zodat u uw productie weer hervat. Tijd kost letterlijk geld. Daarom zet u uw productielijn het liefst zo kort mogelijk stil tot deze weer draait na de oplevering van de nieuwe locatie met eventuele modificaties. De machineverhuizingen voeren wij daarom zo efficiënt mogelijk uit.

Onze specialisten denken met u mee over het verhuizen van uw machine

Veldkamp uit Raalte, nabij Deventer, stelt met aandacht een gedetailleerd plan op, inclusief tijdspanning, alvorens wij daadwerkelijk overgaan tot uitvoer. Daarnaast verzorgen wij alle technische en logistieke processen. Hieronder valt dat wij alles van uw machinepark demonteren, transporteren en opnieuw installeren. Dit geldt ook voor uw ondersteunende systemen. Zo verhuizen wij iedere machine op een professionele én veilige manier. Naast dat u ons inschakelt voor machineverhuizingen, zijn wij ook beschikbaar voor onder andere mechanisch onderhoud en het oplossen van machinestoringen.

Neem contact met ons op en wij verhuizen uw machine

Laat uw machinepark verhuizen met minimale downtime, ongemakken en productieverlies. Voor meer informatie over machineverhuizingen of voor een vrijblijvende offerte, neemt u eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier. U bereikt ons ook als u een e-mail stuurt naar info@veldkamp.com of belt naar +31 (0) 572 35 37 35. Onze specialisten beantwoorden met genoegen uw vragen.