• English
✓ Fullserviceprovider
✓ Compleet turnkey-project
✓ 24/7 beschikbaar

Alle nodige technieken voor uw drukmachine

Als u binnen uw bedrijf werkt met een drukmachine, wilt u natuurlijk dat deze voor een lange tijd blijft werken. Hiervoor kunt u beroep doen op ons technische bedrijf in de totale industrie. Wij zorgen ervoor dat uw machinepark verbetert. Dit doen we in eerste instantie door preventie onderhoud van uw drukmachine uit te voeren. Als later toch blijkt dat er iets mis is met uw drukmachine kunnen wij ook zorgen voor een revisie. Wij kijken dan na of er een bepaald onderdeel aal herstelling toe is of vervangen deze indien nodig. Hierbij proberen onze mechatronicamonteurs te vermijden dat u meteen een volledig nieuwe drukmachine moet kopen.

Wilt u meer informatie? Bel ons direct!

Doe beroep op onze specialisten voor de werking van deze machine

Wilt u dat wij instaan voor de werking van uw drukmachine? Dan kan je ons bereiken door te bellen naar +31 (0) 572 35 37 35 of door een e-mail te sturen naar info@veldkamp.com. Onze specialisten staan voor u klaar, of u nu in de verpakkingsindustrie of ergens anders werkt. We leggen u graag uit wat onze werkwijze is.

Samen met ons team van gedreven technische specialisten bieden wij mechanische- en besturingstechnische totaaloplossingen. Neem nu contact met ons op!

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten