• English

Machinebouw

Heeft u een idee voor of over uw productieproces? Het moet makkelijker of sneller kunnen maar u weet niet precies hoe u dat voor elkaar krijgt? Standaard is niet voldoende? Neem dan contact op met Veldkamp! Wij hebben ervaring met maatwerk en innovatie. Samen met de Technical Sales Managers zijn onze engineers creatief in het bedenken van mogelijkheden en oplossingen voor uw machinepark. Een nieuwe module of een toevoeging op een machine, wij denken vanuit passie en mogelijkheden. We hebben alle kennis en kunde in huis om een machine of productielijn te ontwikkelen die helemaal aansluit bij uw behoeften.

Onze engineers houden zich bezig met het ontwerpen, berekenen, tekenen, analyseren en testen van machines, producten, apparaten, robots, installaties, constructies of productieprocessen. Ze creëren een optimaal ontwerp door de goede materiaalkeuze, energie efficiëntie, acceptabele spanningsniveaus en een gewenste levensduur tegen lage kosten. Ook houden ze rekening met specifieke eisen vanuit de industrie, zoals hygiëne, veiligheid en nationale en internationale ontwerpnormen.

Nieuwe cases

Cases
Cases

Revisie Galdi RG250 vulmachine

Revisie Galdi RG250 vulmachine Voor een klant uit Israël kregen wij de opdracht voor het…

Cases
Cases

Palletizers

Palletizers Van een klant in de blikindustrie kregen wij de opdracht om 3 palletizers te…

Cases
Cases

Toevoersysteem

Toevoersysteem Voor een snoepfabrikant heeft Veldkamp een nieuw toevoersysteem met buffercapaciteit voor rekken met daarop…