• English

Engineering

U wilt een nieuw product produceren. Of uw productielijn moet anders ingericht worden. Of u wilt de levensduur van een machine(lijn) verlengen door deze te optimaliseren of reviseren. Veldkamp heeft engineers in huis die ervaring hebben met soortgelijke vraagstukken. U kunt de pre-engineering aan ons overlaten, maar wij kunnen ook de uitvoering van de ombouw voor u doen. Voor zowel mechanische, elektrische alsook besturingstechnische aanpassingen heeft Veldkamp vakmensen beschikbaar. Wij komen bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en komen met een voorstel voor de aanpassing(en) aan uw machine of productielijn. De planning stemmen we met u af om zoveel mogelijk stilstand, dus productieverlies, te voorkomen.

Op onze engineeringsafdeling werkt een team van specialisten op het gebied van projectbegeleiding, ontwerpen en construeren.

Naar wens van de klant nemen zij op verschillende niveaus deel aan het engineeringsproces; van het controleren van de maakbaarheid van producten en de begeleiding van het fabricageproces tot het vanaf nul bedenken, ontwerpen, berekenen en uitwerken van complexe klant-specifieke machines en apparaten