Verspaning

“Zelf gemaakte spare parts omdat ze langer mee gaan, sneller geleverd worden en goedkoper zijn”

Verspaning

Hoeveel spare parts bestelt uw organisatie per jaar? Zoekt u ook mogelijkheden om hierop te besparen? Of zijn reserve-onderdelen niet meer verkrijgbaar en obsolete? Of zijn levertijden te lang of bestelhoeveelheden te groot? Misschien zegt de fabrikant dat een hele module vervangen moet worden terwijl maar 1 onderdeeltje kapot is? Of voldoen onderdelen niet qua sterkte & levensduur, betrouwbaarheid of gewicht bijvoorbeeld?

Neem dan gerust eens contact op met ons. Veldkamp is gewend om onderdelen zelf te maken en modules te reviseren in plaats van volledig te vervangen. Kennis die we hebben ontwikkeld onder andere door het reviseren van machines in onze eigen werkplaats. Hoe ouder de machine die gereviseerd wordt, hoe minder spares nog verkrijgbaar zijn bij de fabrikant…. dus maken we ze zelf!

Bij ombouw van machines vertrouwen wij ook op onze eigen onderdelenfabricage. Vaak is flinke winst te behalen op het gebied van beschikbaarheid en OEE door bijvoorbeeld onderdelen lichter uit te voeren of van sterker materiaal.

Ook voor de service level agreements die Veldkamp heeft met klanten maken we de benodigde spares graag zelf. Of we sourcen ze binnen ons uitgebreide netwerk van leveranciers wereldwijd … wel zo voordelig, snel en duurzaam! Veldkamp weet dat het leveren van onderdelen vaak spoed is. Daarom heeft Veldkamp alles in huis om snel te kunnen reageren. Zowel voor grotere oplages als voor kleinere oplages of 1 stuks oplagen. Snel, vertrouwd en flexibel, zo helpen wij u graag!

Meer weten over spare parts & Veldkamp?

0572-353735 of info@veldkamp.com

Neem contact op

Als service provider willen we altijd zo’n goed mogelijke service verlenen. Daarom kunt u bij ons terecht.
Wat u ook nodig heeft: er is meer mogelijk dan u denkt.