Uitleen & detachering

“Voor specialistische vakkennis of flexibele oplossingen bij productiepieken, een extra project, ondercapaciteit, ziekte of verlof”

Veldkamp voorziet in uw tijdelijke behoefte aan specialisten of vakmensen. Bijvoorbeeld mechanische monteurs, mechatronische storingsmonteurs, elektriciens, engineers, projectmanagers en PLC programmeurs. Onze medewerkers hebben er plezier in periodiek voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel net als vakmanschap en veelzijdigheid.

Extra vakmensen nodig bij onderhouds- en/of storingswerkzaamheden? Of voor het opbouwen en in bedrijf stellen van een nieuwe productie lijn? Of heeft u te maken met een productiepiek of onderbezetting door ziekte bijvoorbeeld? Onze vakmensen bezitten alle benodigde kennis en kunde om zelfstandig te kunnen opereren en zijn inzetbaar voor zowel een kortere als langere periode.

Onze vakmensen worden multidisciplinair bij ons opgeleid. Oude rotten in het vak beschikken over flink wat kilometers op de teller qua ervaringsjaren en zijn door de wol geverfd. Daarnaast kan Veldkamp jong talent ter beschikking stellen die met enthousiasme en passie de handen uit de mouwen willen steken en de kneepjes van het vak willen leren. Kortom, voor senior specialisten als voor talent in de dop bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over ondersteuning of onderhoud?

0572-353735 of info@veldkamp.com

Neem contact op

Als service provider willen we altijd zo’n goed mogelijke service verlenen. Daarom kunt u bij ons terecht.
Wat u ook nodig heeft: er is meer mogelijk dan u denkt.