(Om)bouw & speciaalbouw van uw machine(park)

“Wij kunnen uw machine aanpassen zodat deze soepeler, sneller en betrouwbaarder produceert als voorheen”

Een machine of machinepark soepeler, sneller en betrouwbaarder later presteren … dat realiseren we graag bij Veldkamp. Bijvoorbeeld door de machine om te bouwen, op te voeren of te optimaliseren. Dat kan op tal van manieren, bijvoorbeeld door onderdelen lichter te maken, afstanden in een machine te verkleinen, onderdelen zwaarder en robuuster uit te voeren of door bijvoorbeeld de besturing aan te passen en te optimaliseren.

Alle disciplines die hiervoor nodig zijn hebben wij in huis, inclusief een eigen software afdeling. Is er een aangepast onderdeel nodig, dan maken we dat in de regel zelf in onze eigen werkplaats. We beschikken over eigen verspaningsmachines, een spuitcabine, assemblagehal en een lascabine . De werkzaamheden worden ook wel op locatie uitgevoerd waar we tevens de eindinstallatie kunnen doen als deze aan ons wordt toevertrouwd.

Een klant had een verouderde stapelaar voor blikplaten. Veldkamp heeft deze compleet gereviseerd en uitgebreid van één naar twee stapel posities. Het stapelen gebeurd nu door middel van de nieuwste elektro magneet-technieken waardoor de platen minder beschadigen.  Ook is het complete transport van pallets met blikplaten vernieuwd. Zo is er een heffende rollenbaan geplaatst om het zo ergonomisch mogelijk te maken voor de operators. Tijdens het ontwerp is er al rekening gehouden met de veiligheid en deze is zo toegepast dat er een veilige maar werkbare situatie is ontstaan die weer volledig up to date is!

Dubbele stapelaar:
– 7000 bikplaten per uur
– Automatische wissel
– Geluidsarm
– Servo ipv perslucht

Meer weten over speciaal- of ombouw van uw machine?
0572-353735 of INFO@VELDKAMP.COM

Als service provider willen we altijd zo’n goed mogelijke service verlenen. Daarom kunt u bij ons terecht.
Wat u ook nodig heeft: er is meer mogelijk dan u denkt.