Besturing & elektrisch

“Upgrade van uw machinebesturing voor hogere productiviteit &  productiesnelheden, korte ombouwtijden en kleinere toleranties”

De besturingstechniek van uw installatie bepaalt voor een groot deel hoe efficiënt uw installatie werkt. De mogelijkheden zijn enorm! Daarom kijken de automatiseringsdeskundigen van Veldkamp  niet alleen naar de benodigde elektrotechnische vereisten maar ook naar de omstandigheden waaronder uw machines in gebruik zijn. Onder andere met welke belasting uw machines draaien, het percentage vollast en of uw machines 24/7/365 in bedrijf zijn of niet. Deze factoren zijn bepalend voor het ontwerpen van de juiste automatiseringsoplossing. Zowel bij PLC-besturingen, visualisatie, motion control als ook bij conventionele besturingen.

De hardware- en software-engineers van Veldkamp adviseren u doelgericht over de laatste stand van de techniek, of het nou een Siemens, Allen Bradley, Omron, Lenze, Beckhoff of een andere besturingsvariant betreft. Onze expertise is merkonafhankelijk en bestaat uit onder andere hardware engineering, paneelbouw, bekabelen, software engineering, commissioning, CMS (Condition Monitoring System), trending en remote support. Veldkamp ondersteunt u met uw besturingsvraagstuk als turn key system integrator.

Meer weten over automatisering door Veldkamp?

0572-353735 of info@veldkamp.com

Neem contact op

Als service provider willen we altijd zo’n goed mogelijke service verlenen. Daarom kunt u bij ons terecht.
Wat u ook nodig heeft: er is meer mogelijk dan u denkt.