• English

De Veldkamp-spirit

Wij van Veldkamp bieden verschillende diensten voor de totale industrie. Zo bieden we technische ondersteuning, houden we ons bezig met revisie, productieverhuizing, besturingstechniek, speciaalbouw en onderhoud. Wij komen bij u langs op locatie om u te ondersteunen. Als er bijvoorbeeld een onderdeel kapot is gegaan van een machine dan kan één van onze servicemonteurs langskomen om het onderdeel te vervangen of te repareren. Maar ook als u gaat verhuizen naar een ander pand dan helpen we u hier graag mee. Wij demonteren, transporteren en installeren uw machines, oftewel turn key.

Samen met ons team van gedreven technische specialisten bieden wij mechanische- en besturingstechnische totaaloplossingen, inclusief de vereiste inspecties, onderhoud, technische updates en fout-reducties.

GEEN UITDAGING IS ONS TE GROOT

Veldkamp staat bekend om de goede service en kwaliteit. Onze monteurs en specialisten beschikken over de juiste diploma’s en ervaring. We weten waar we over praten, we zijn flexibel en we kunnen schakelen als dat nodig is. Dankzij onze brede kennis van techniek nemen we de meest complexe machines onder handen, zowel mechanisch als ook besturingstechnisch. Geen uitdaging is ons te groot, concessies worden niet gedaan en ‘nee’ is een woord dat u bij Veldkamp niet snel hoort. Daarnaast hechten we enorm veel waarde aan veiligheid en daarom zijn we sinds 2015 VCA gecertificeerd.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten