• English

Revisie Galdi RG250 vulmachine

Voor een klant uit Israël kregen wij de opdracht voor het reviseren van een Galdi RG250 pakken vulmachine. De klant had deze machine aangekocht om zelf mee te gaan produceren, daarvoor moest de machine die uit Polen kwam wel eerst gereviseerd worden. Hiervoor heeft Veldkamp een complete revisie aangeboden.

De klant gaf aan dat een complete revisie niet binnen het budget viel. Door met de klant mee te denken is er een inspectie uitgevoerd door onze vulmachine specialisten in samenwerking met een specialist van de klant. Met deze uitgebreide inspectie is er op onderdeel niveau bepaald wat vervangen moest worden om de machine weer perfect draaiende te krijgen.

Alle draaiende delen zijn uit elkaar geweest en zijn compleet spanning- en spelingsvrij weer opgebouwd. Tijdens de revisie zijn enkele onvoorziene gebreken aan de machine opgelost door onze monteurs. Zij konden deze onderdelen repareren zodat nieuw aankopen niet nodig was.

De Galdi RG250 is een vulmachine die de opgevouwen verpakkingen vormt tot een melkpak. Tijdens dit proces wordt ook de dop in het pak gelijmd, vervolgens wordt het pak gevuld. Als laatste stap wordt het pak dichtgelijmd.

Na de revisie van de Galdi is deze weer afgesteld voor productie. Hierbij hebben onze monteurs gebruik gemaakt van de pakken waarmee de klant ook gaat produceren, hierdoor kan de klant bij levering van de machine sneller overgaan op productie. De klant is in Raalte geweest voor de afname van de vulmachine en was hierbij zeer tevreden over het werk dat Veldkamp had verricht.

Al met al een mooie revisie klus waarbij de machine inmiddels goed draait bij een tevreden klant.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten