• English

Machine verhuizing voor Euroma – Zwolle

Na de verhuizing van Euroma van Wapenveld naar Zwolle in 2019 zijn nog een aantal lijnen achtergebleven in Wapenveld. In 2022 was de tijd rijp voor project ‘Zwolle Compleet’, waarbij de laatste productielijnen mochten worden verhuisd, hiervoor is Veldkamp de opdracht gegund.

Fase 1 van dit project is eind 2022 uitgevoerd, waarbij er meerdere lijnen in Zwolle intern zijn verhuisd en aangepast aan de nieuwe lay-out: alles om mogelijk te maken de zogenoemde glaslijn in Zwolle te kunnen integreren.

Machines verhuizen en meer

Vanwege het verpakkingsmateriaal (glas), moesten er logistiek en bouwkundig diverse modificaties worden uitgevoerd: separate laad- en losdocks voor deze afdeling en een fysieke scheiding van de overige afvullijnen in Zwolle. Een bordes van 24.000 kg is intern verplaatst en aangepast voor de nieuwe lay-out.

Machineverhuizing Euroma door Veldkamp Technische Service Raalte
Machines verhuizen voor Euroma Zwolle – food industrie

Begin 2023 is fase 2 opgestart waarbij de lijnen in Wapenveld zijn gereinigd, gedemonteerd en gemodificeerd om een opbouw in Zwolle mogelijk te maken. Eind februari is dit project succesvol afgerond en opgeleverd conform de afgesproken planning.

Veldkamp heeft dit project samen met haar logistieke partners van A t/m Z kunnen aannemen en uitvoeren, waarbij van veel aanwezige disciplines gebruik gemaakt kon worden: monteurs E&W, hijsspecialisten, engineering E&W, verhuis- en transportkennis en projectleiding.

Ook op zoek naar een partij die professioneel en hands-on uw project tot een succesvol einde kan brengen? 0572-353735!

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten