• English

Revisie Bodymaker

Deze body maker (een machine die doormiddel van dieptrekken blikjes maakt) is door Veldkamp compleet gereviseerd. De machine is tot op het laatste boutje uit elkaar geweest en vervolgens volledig weer opgebouwd. Alle versleten onderdelen zijn vervangen voor nieuwe/verbeterde onderdelen.

Veldkamp is groot geworden door het reviseren van gebruikte machines. Van drukmachines, bodymakers, verpakkingsmachines voor gable top of thermoformers. Zelfs machines voor de productie van rubber laarzen worden geregeld bij Veldkamp gereviseerd. Vooraf inspecteren we de machine en bepalen we samen een plan van aanpak. Soms gaat het alleen om het draaiend krijgen van een machine ‘as is’. In andere gevallen gaat het om een gedeeltelijke revisie waarbij delen van de machine gereviseerd worden. Of we demonteren een machine en bepalen gezamenlijk welke onderdelen vervangen of gerepareerd moeten worden en welke niet. In de meest gevallen gaat het echter om een volledige revisie inclusief nieuwe besturing en worden de hoogste eisen gesteld. Het doel is weer te beschikken over een machine als nieuw.

Het opbouwen van de bodymaker is in samenwerking gedaan met de OEM’er. Nadat de machine door de klant bij ons in de werkplaats is afgenomen is hij weer teruggeplaatst in de fabriek door onze service monteurs. Zo kan deze bodymaker weer jarenlang ongestoord blikjes maken.

Heeft u vragen?

Vraag het aan een van onze specialisten